2017-01-17 02:53

MONDEN


Irinel Columbeanu: „Dacă ar fi să o iau de la capăt cu Monica, aş iubi-o din nou cum o iubesc şi astăzi, cum am iubit-o şi în trecut”

 |  17:17
Irinel Columbeanu: „Dacă ar fi să o iau de la capăt cu Monica, aş iubi-o din nou cum o iubesc şi astăzi, cum am iubit-o şi în trecut”
La câteva ore dupăjudecarea primului termen în procesul pentru custodia fiicei sale, IrinelColumbeanu a acordat un interviu postului Realitatea TV, în care a declarat că,în ciuda felului în care se încheie căsnicia sa cu Monica, are încă sentimenteputernice pentru soţia sa. Iată cele mai importante declaraţii ale lui IrinelColumbeanu:

Despre procesul de custodie

Am venit la judecătoriedin pură întâmplare. Eu, dacă nu aflam din ziare de faptul că urmează să aibăloc astăzi acest proces, puteam să nici nu mă prezint, pentru că nu am fostcitat. Judecata ar fi avut loc cu consecinţele de rigoare... Acesta nu este unrăzboi între mine şi Monica, este un război între mine şi avocata Monicăi,care, dacă încearcă prin astfel de şmecherii să obţină încredinţarea copilului,va avea de a face cu avocaţii mei şi cu mine doar contemplativ. Lucrul care s-aîntâmplat astăzi (n.r.faptul că nu a fost citat), cu acceptul instanţei, mi separe foarte ciudat. M-a revoltat şi mă revoltă în continuare.

Dorinţa Monicăi, cusiguranţă, este încredinţarea copilului, dar nu înţeleg de ce se judecă oordonanţă preşedinţială, de urgenţă, că doar eu n-am de gând să-mi sugrumcopilul sau să-l iau într-o valiză şi să plec cu el în străinătate. Cereaaceasta reprezintă, după mine, o şmecherie avocăţească.

Despre cererea custodiei Irinei

Da, voi cere custodiafiicei mele, normal. Sunt în cursul elaborării actelor procesuale, în cadrulacestei ordonanţe preşedenţiale, cu siguranţă o voi face. Cred că am sută lasută şanse să obţin custodia.

De ce nu ar trebui să rămână Irina cu mama ei

Fiindcă mama ei urmeazăsă trăiască în America, iar în America, Irina nu s-a simţit deloc bine. Mi-apovestit lucrul acesta amănunţit, atât Irina, cât şi bunica ei, care mi-au spuscă ele nu se mai întorc în America. Ca atare, am dat curs acestei dorinţe alor: Irina a revenit cu mare bucurie la grădiniţa la care învăţa înainte, şi deatunci am fost zi de zi cu ea, iar bunica ei a revenit cu la fel de mareplăcere în România şi mi-a spus că i-ar plăcea să aibă în continuare grijă deIrina. Fiica mea mi-a spus că nu mai vrea sub nici o formă să meargă înAmerica, iar dorinţa copilului e suverană.

În ce priveşte relaţiamea cu Monica, contactele noastre au fost complet întrerupte în seara de 26decembrie, când mi-a comunicat că se suie în avion şi se duce în America, fărăsă spună unde va petrece Revelionul, fără să spună unde va petrece de ziua eisau de ziua Irinei.

Nu eu am introdusacţiunea de divorţ, eu am aflat din ziare. Ce s-o mai întreb? Am intrat peInternet şi am văzut dosarul de fond, cu data de 21 martie. După modul în carea fost făcută această acţiune în instanţă, pentru custodie, eu o consider ca peun furt de copil.

Mai există şanse de impacare?

Niciodata sa nu spui„nu”, ca sa o citez pe Monica. Noi ne-am întâlnit ieri, când a venit laIzvorani, să-şi ia lucrurile şi să plece. Atmosfera între noi nu este delocduşmănoasă. Indiferent care va fi soarta acestor procese, relaţiile noastre vorrămâne foarte bune. Oricare va fi rezultatul, relaţiile între noi trei – eu,Monica şi Irina – vor rămâne la fel de bune.

Ce regretă Irinel Columbeanu

Marele meu regret estefaptul că am lăsat să ne intre în casă presa, mai ales cea tabloidă. Eu nu amfost niciodată interesat de un reality-show, dacă am acceptat acest lucru, l-amacceptat pentru bunăstarea psihologică şi matarială a soţiei mele. La un momentdat, eu m-am oprit, iar ea a fost liberă să aleagă dacă continuă sau nu. Îmipare să că am lăsat presa să ne otrăvească vieţile.

Miza divorţului: Irina

Din câte mi-aduc aminteşi din câte o cunosc eu pe Monica, nu cere bani în acţiunea de divorţ. Nu cerenici măcar pensie alimentară. Defapt, procesul se reduce laîncredinţarea copilului. Aceasta este miza întregii poveşti. Nu este o bătaiepe bani şi sper să nu devină aşa, prin prisma copilului.

Dacă ar fi să dăm timpul înapoi...

Nu m-am simţit niciodatăfolosit de Monica, din punct de vedere financiar. Nu mă simt folosit financiarnici acum. Întotdeauna am avut grijă de Monica, de la începutul vieţii noastreîn comun şi până astăzi. Dacă ar fi să dau timpul înapoi, probabil că aş lua-ode la capăt, dar cu o asistenţă diferită. Aş încerca să fiu un pic mai ferm cuea, să o opresc de la a face multe lucruri – mă refer la expunerea mediatică –şi în continuare aş iubi-o din nou cum o iubesc şi astăzi, cum am iubit-o şi întrecut. Ruptura noastră a fost creată şi întreţinută de presă, iar ultimulsfârşit a fost generat de o situaţie asupra căreia nu doresc să comentez acum.

Va încerca sa o aducă înapoi?

Nu. Întotdeauna, părereamea este că fiecare trebuie să aibă răbdare să obţină rezultatelor acţiunilorpe care le face.

Crede că Monica are o altă relaţie în SUA?

Nu ştiu, nici nu m-amgândit la chestiunea aceasta.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639237-08-31Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image