2018-12-11 16:39


Irinel Columbeanu, despre decizia judecătorilor de a-i încredinţa Monicăi custodia Irinei: ''Sunt absolut sutpefiat, este revoltător''

 |  18:58
Irinel Columbeanu, despre decizia judecătorilor de a-i încredinţa Monicăi custodia Irinei: ''Sunt absolut sutpefiat, este revoltător''
La câteva ore după cemagistraţii Tribunalului Bucureşti au decis ca Irina Columbeanu, în vârstă depatru ani, să-i fie încredinţată temporar mamei sale, Monica, Irinel Columbeanua făcut o serie de declaraţii în cadrul emisiunii “Acces Direct”. Iatăfragmente din interviul acordat de afacerist Antenei 1:

Despre decizia de azi amagistraţilor

Sunt absolut stupefiat,este o hotărâre revoltătoare. Nu s-a ţinut cont de absolut nici una dintreprobele depuse de mine la dosar. Sper să fie, în continuare, o cale legală princare să se rezolve soarta acestui copil. O să-mi fac cruce şi sper că Irina sătreacă cu bine peste aceste momente, care e clar că nu-i convin – Irina a plâns, astăzi, cand aaflat că trebuie să plece la mama ei -, dar dacă judecătorilor nu le pasă de ce spunecopilul, este treaba lor, Dumnezeu o să-i judece şi pe ei.

Nu s-a ţinut cont de ocontinuitate pe care acest copil trebuie să o aibă în menţinerea unui echilibrual psihicului său. Nu este un sac de cartofi, care să fie cărat de la un loc laaltul. Sper să se acţioneze şi în funcţie de cum se simte Irina. Mă mir că seface o judecată atât de pripită, bazată doar pe nişte impresii. Noi ne-amprezentat cu nişte dovezi clare, iar partea cealaltă - mai mult cu văicăreli.

Mai am înregistrări (n.r.cu mama Monicăi) şi le-am dat de mult judecatoritlor, tocmai de aceea mă mir căau judecat aşa cum au judecat. Eu mă aşteptam să judece, puţin, şi ca niştepărinţi. Dacă există o bănuiala întemeiată asupra unei maltratări, nu te apucisă încredinţezi copilul tocmai acelui părinte.

Despre condiţiile de viaţăale Monicăi

Nu cred că Monica se varisca să mai aibă asupra Irinei atitudini precum cele pe care le-a mai avut(n.r.referitor la acuzaţiile de maltratare). Condiţiile ei de locuit sunt celpuţin dubioase, serviciul ei este la un club de noapte, care ziua nu areactivitate; probabil că şi ea va avea activitate tot noaptea, aşa cum a avut şipână acum. Iar Irina va sta acolo unde stă mama ei, ce să fac? Poate va sta laclub, nu ştiu.

Despre pensia de 2.000 delei pe care trebuie să o plătească Irinei

Pe Irina o s-o ajutoricând, cu orice sumă este nevoie, sigur, la nivelul posibilităţilor mele. Voigăsi o metodă să o ajut doar pe Irina. Dar până una, alta, Irina are destuibani în cont, nu cred că are nevoie de pensia mea alimentară.

Despre acuzaţiile deprostituţie asupra Monicăi

Eu nu am depus decât ceeace a apărut foarte recent în presă şi am considerat că este de datoria mea sănu las aceste lucruri la voia întâmplării şi să informez instanţă despre ceeace se aude despre faimoasa mamă. Nu ştiu poveştile astea ce spun, ele probabilcă relevă un anumit profil moral la care sper că nu va mai reveni niciodată şimi-am închipuit să judecătorii trebuie să ţină cont de toate aceste coordonate.

Când au apărut acestearticole despre trecutul ei, eu i-am luat apărarea Monicăi. Nu m-am dezis deea.

Nu stimulez apariţia înpresă a acestor domnişoare. Nu-mi aduc aminte că până acum să fi ieşit cinevacu astfel de declaraţii în presă. Dacă le-aş fi auzit, aş fi avut urme deîndoială. Poate că am fost vrăjit, am fost orb, nu ştiu.

Despre programul devizitare

Astăzi chiar am avut odiscuţie cu ea (n.r. cu Monica), înainte de a intra în sală la tribunal. M-aîntrebat ce face Irina şi am hotărât că în următoarele zile să facem împreunăun program de vizitare. Să încercăm să lăsăm armele deoparte, să nu avem niciun fel de discuţie în faţa Irinei şi să fim împreună cu ea. Repet, să fimîmpreună, pentru că şi înainte, şi acum eu aş fi avut o foarte mare reticenţăîn a o lăsă pe Irina singură cu Monica. S-a întâmplat de mai multe ori şi aţivăzut ce-a ieşit.

Despre evenimentele dinultima perioadă

Eu cu această Monica num-am însurat niciodată. Nu aş vrea să trăiască nimeni ceea ce trăiesc eu de olună şi ceva încoace. Dezamăgirea mea este profundă în urma lucrurilor pe carele aud şi în urma comportamentului ei. Este incredibil felul în care încearcăsă pună mâna pe nişte bani, printr-un copil. Au fost cam mulţi bărbaţi fripţiîn astfel de cazuri şi probabil că de aia bărbaţii ţin mai mult cu mine.

Despre cum percepe Irinaîntreg scandalul

Eu am salvat-o pe Monicadin lumea aceea, din trecutul ei, dar am salvat-o degeaba. Aceasta este cea maimare deziluzie a mea. Drumul ei înapoi spre această lume sper să nu o antrenezeşi pe Irina.

Irina nu s-a uitat latelevizor în perioada aceasta, dar cred că ceva-ceva tot a simţit. Până laurmă, vă daţi seama că, odată şi odată, va afla. Cel mai important pentru mineeste sănătatea şi echilibrul psihic al Irinei.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639243-05-04
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...