2017-01-23 16:51


Irinel Columbeanu: Monica a încetat să fie soţia mea în momentul în care am aflat că mi-a bătut copilul

 |  16:49
Irinel Columbeanu: Monica a încetat să fie soţia mea în momentul în care am aflat că mi-a bătut copilul

Irinel Columbeanu a vorbit în emisiunea "AlarmaProFM" despre relaţia cu Monica Columbeanu, cu care vrea să ajungă la oînţelegere, astfel încât Irina să nu mai simtă tensiunile dintre ei, dar şidespre timpul liber, în care spune că în locul cărţilor foloseşte cărţulii caresunt citite pe Youtube.

Astfel, Irinel Columbeanu a mărturisit că,atunci când s-a căsătorit cu Monica, în urmă cu şase ani, credea că vor fi împreună până când moartea îi va despărţi şi că şi eacredea acelaşi lucru. Omul de afaceri mai spune că "Monica de acum nu este aceeaşicu Monica de atunci" şi cei doi nu se mai pot împăca, dar speră caDumnezeu să îi dea înţeleciune să rezolve această situaţie, pentru că Monicaeste mama fiicei lui.

Nicio clipă nu i-a trecut prinminte, spune el, că tânăra va întoarce armele şi că ar avea nevoie să-şi iamăsuri de precauţie, în caz că totul s-ar dovedi a fi o înşelăciune. "Dacăm-aş fi gândit, în clipa aceea se stingea tot farmecul, tot inefabilul. Dacă aşfi avut astfel de bănuieli sau măcar mici intuiţii, aş fi luat măsurilenecesare, bineînţeles", a spus Irinel Columbeanu. "Monica a încetat să fie soţia mea pe 22 decembrie 2010, cândeu am aflat de relele tratamente aplicate fetiţei. Nici măcar atunci nu am vrutsă mă despart de Monica, dar am simţit că în inima mea nu mai e soţia mea, că n-ai cum să simţi ceva pentru o femeie care îţi bate copilul",a precizat Irinel Columbeanu. "Dacăaş realiza că am stat ani de zile în casă cu dracul, nu e ceva foarteplăcut", a adăugat el.

Cât despre posibilitateaunei împăcări, Irinel Columbeanu spune: "Cu Monica este foarte greu să te pui de acord în legătură cumulte subiecte. Şi importante şi neimportante. Trebuie să găsim o formulă caresă permită, aşa ca o protejare, o izolare a Irinei, ca să nu mai simtătensiunile dintre noi".

Întrebat cum este sătrăiască o viaţă de tip Big Brother, Irinel a spus: "Totuşi,îndrăznesc să spun că eu nu trăiesc o viaţă de tip Big Brother, dar presa aajuns să mi-o transforme aşa, e drept după un prim accept al meu făcut cam acum6 ani din dragoste faţă de Monica, care la acea vreme era viitoarea mama afetiţei noastre". Pe de altă parte, Irinel Columbeanu spune că are puţintimp liber să se bucure de viaţa lui personală, de o carte, de un film, de ocafea sau de o nouă iubire. "De carte chiar că nu am timp, dar în loculcărţilor folosesc cărţulii care sunt citite pe Youtube", a spus IrinelColumbeanu.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639247-03-28Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random image