2017-01-19 12:57

MONDEN


Irinel, despre Ramona Gabor: ''Este o femeie de moravuri uşoare, chiar prostituată''. Magistraţii au amânat recursul Monicăi, iar fetiţa Columbenilor rămâne la tatăl ei

 |  18:06
Irinel, despre Ramona Gabor: ''Este o femeie de moravuri uşoare, chiar prostituată''. Magistraţii au amânat recursul Monicăi, iar fetiţa Columbenilor rămâne la tatăl ei
Magistraţii TribunaluluiBucureşti au amânat recursul înaintat de Monica Columbeanu faţă de decizia princare Irina i-a fost încredinţată temporar tatălui, astfel că fetiţa rămâne –cel puţin până pe 4 aprilie, când a fost fixat următorul termen – alături deIrinel. Omul de afaceri s-a arătat nemulţumit, în instanţă, faţă de ideea cafiica lui să locuiască, împreună cu Monica, alături de sora acesteia, RamonaGabor, care este „o femeie de moravuri uşoare, chiar prostituată”. Ieri,Columbenii au luat parte şi la primul termen al procesului lor de divorţ, laJudecătoria Buftea.

Monica şi Irinel Columbeanus-au prezentat, luni dimineaţă, la Tribunalul Bucureşti pentru judecarearecursului făcut de fotomodel faţă de decizia Judecătoriei Buftea. Primul carea ajuns la tribunal, în jurul orei 8.30, a fost omul de afaceri, urmat de soţialui, care a venit după aproximativ o jumătate de oră. Nici unul, nici celălaltnu a oferit vreo declaraţie de presă şi s-au ignorat reciproc pe toată durataîntâlnirii. În instanţă, Irinel Columbeanu a declarat că nu ar suporta cafetiţa lui să trăiască sub acelaşi acoperiş cu mătuşa ei, Ramona, pe care oconsideră “o femeie de moravuri uşoare, chiar o prostituată”. Avocaţii lui IrinelColumbeanu au depus o întâmpinare privind respingerea recursului făcut deMonica Columbeanu. De asemenea, Irinel Columbeanu a depus în instanţăpatru CD-uri pe care cel mai probabil se află imaginile privind discuţiiledintre el şi mama Monicăi, o transcriere a acestora, precum şi document pe carea cerut să fie depus la caseta de valori a instanţei şi care să nu poată fistudiat de către soţia sa. În replică, avocaţii MonicăiColumbeanu au cerut amânarea judecării recursului pentru a putea studiaîntâmpinarea depusă, solicitare care a fost admisă. Următorul termen în acestproces a fost stabilit pentru 4 aprilie.

Monica vreasă păstreze numele de Columbeanu

După întrevedereade la Tribunalul Bucureşti, Monica şi Irinel Columbeanu au plecat spreJudecătoria Buftea, unde urma să se judece procesul de divorţ. Manechinul şi-a schimbat acţiunea de divorţ, solicitând instanţei să-şi păstrezenumele de Columbeanu, dar şi domiciuliul stabil de la Izvorani. În plus, vedetamai cere desfacerea căsătoriei din culpa exclusivă a lui Irinel Columbeanu,căruia îi pretinde şi o pensie de întreţinere pentru fiica lor.

Monica Columbeanu a fost cea care a introdus acţiunea dedivorţ, în urmă cu mai bine de o lună. Demersul ei a fost primit ca un atac decătre Irinel Columbeanu, care a declarat că a fost pus la curent cu intenţiilesoţiei sale prin intermediul presei. Totodată, Monica a cerut, prin ordonanţăpreşedinţială, încredinţarea provizorie a fiicei sale, dar solicitarea a fostrespinsă de Judecătoria Buftea. În motivarea deciziei, judecătorul arată căîntre nici unul dintre cei doi părinţi şi copil nu există o legătură"foarte puternică", însă condiţiile oferite de tată sunt"preferabile".

Mama şi sora Monicăi,anchetate de Protecţia Copilului

Ieri, în timp ce Monicaşi Irinel Columbeanu se aflau în toiul proceselor pentru custodia Irinei şi dedivorţ, mama şi sora Monicăi s-au prezentat la sediul Direcţiei Naţionalepentru Protecţia Copilului Ilfov, unde au stat de vorbă cu psihologii. Atenţia specialiştilors-a îndreptat către mama vedetei, Veronica Bulai, care a mărturisit lucruriuluitoare despre calităţile de mamă ale Monicăi, într-o serie de înregistrărifăcute publice de Irinel Columbeanu.

Ion Columbeanu: „Irina e obalerină frumoasă!”

Chiar dacă instanţa i-aacordat custodia provizorie a fetei sale, Irinel Columbeanu nu pare să facăfaţă singur îngrijirii unui copil de 4 ani. De acea, omul de afaceri a angajat,în urmă cu două săptămâni, o bonă în vârstă de 35 de ani, absolventă dePsihologie. „Irina se dezvoltă foarte armonios, are un vocabular foarte bogatpentru vârsta ei şi suntem bucuroşi să o avem lângă noi. Cântă, dansează balet.E o frumuseţe, o balerină frumoasă!”, ne-a declarat Ion Columbeanu, buniculIrinei.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639240-09-16

Mai multe imagini:
Irinel, despre Ramona Gabor: ''Este o femeie de moravuri uşoare, chiar prostituată''. Magistraţii au amânat recursul Monicăi, iar fetiţa Columbenilor rămâne la tatăl ei
zoomComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image