2018-12-13 07:01


Instanţa a fost înţeleaptă

 |  21:00
Instanţa a fost înţeleaptă

Judecătorii Tribunalului Bucureşti au respins recursul pe care Monica Gabor îl făcuse împotriva unei decizii de la Buftea, prin care Irinel primise custodia temporară a fiicei lor. Columbeanu a răsuflat uşurat, după o zi tensionată în care a stat cu sufletul la gură la gândul că Irina i-ar putea fi luată de la Izvorani.

Monica a primit vestea că fiica ei va rămâne la fostul soţ de la distanţă, din Statele Unite, acolo unde se afla cu iubitul chinez. Domnişoara Gabor s-a făcut foc şi pară că Irinel Columbeanu îi interzice Irinei să vorbească la telefon sau pe internet cu ea şi şi-a rugat avocaţii să sesizeze Protecţia Copilului Ilfov. Ieri, a avut loc o nouă înfăţişare în instanţă privind lupta pentru custodia Irinei şi chiar dacă avocaţii Monicăi au încercat să demonstreze că milionarul de la Izvorani nu este tocmai milionar şi că nu are bani pentru a-şi creşte fiica, judecătorii i-au dat câştig de cauză lui Irinel. "Consider că instanţa a dat dovadă de multă înţelepciune, în ciuda încercărilor grosolane ale avocatului Monicăi Gabor de a manipula justiţia, prin diverse tertipuri penibile", a spus Irinel, în momentul aflării sentinţei. Ionuţ Dojana a încercat în zadar să convingă instanţă ca Irinel Columbeanu nu are nici o proprietate trecută pe numele lui şi nici un venit stabil menit să-i asigure Irinei un trai decent. În cealaltă tabără, avocaţii milionarului au adus dovezi că afaceristul are 100.000 de euro doar într-un singur cont, la care se adaugă mulţi alţii, suficient pentru ca Irina să trăiască în puf mult şi bine. În tot acest timp, Monica se afla în America unde, potrivit avocaţilor, are de onorat un contract substanţial. Pe 27 iunie, doamnă Columbeanu a devenit domnişoara Gabor, divorţul pronunţându-se, în sfârşit, între ea şi milionarul care i-a fost soţ timp de cinci ani. Tot atunci, Irina a fost încredinţată tatălui, mama primind drept de vizită şi dreptul de a o lua cu ea în străinătate, însă Irinel s-a opus ideii ca fiica lui să-l cunoască pe iubitul din America al Monicăi.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639256-08-13

Mai multe imagini:
Instanţa a fost înţeleaptă
zoom
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


DANUT
24 Aug 2011

corecta decizia instantei . nu poti lasa copilul pe mana domnisoarei sarfu. momentan e cea mai buna solutie ptr fetita . dar mai bine ne povesteste nea irinel cu ce l.a speriat mr nutu c ? filmulet sau poze ?
POPESCU
24 Aug 2011

Normal ca Irina sa raman la D-l Columbeanu, sa beneficieze in continuare de toate conditiile, in care a crescut si pina acum. In alta ordine de ideii, trebuie sa il felicit pe D-l Columbeanu, pentru abilitatea de care da dovada, in ceia ce priveste evitarea impartirii averii, dobandite in cei 5 ani de casnicie.
Random imageUltimele stiri


loading...