2017-01-23 23:04


Irinel: ''Monica nu vrea să-mi înapoieze copilul!'' Păreau să se fi liniştit apele în cazul Irinei, însă fetiţa a redevenit minge de ping-pong

 |  18:37
Irinel: ''Monica nu vrea să-mi înapoieze copilul!'' Păreau să se fi liniştit apele în cazul Irinei, însă fetiţa a redevenit minge de ping-pong
Săptămâna trecută, Monica a renunţat la custodia Irinei, iar fetiţa afost plasată în grija tatălui ei, urmând ca mama să aibă drept de vizitare. Înacest weekend, Irina Columbeanu a dormit în apartamentul din Pipera, undelocuieşte momentan mama ei, înţelegerea fiind ca luni dimineaţă, IrinelColumbeanu să o poată duce la grădiniţă. Între timp, Monica s-a răzgândit şi nua mai permis fostului soţ să ia fetiţa de la ea, ba chiar şi-a exprimat dorinţade a o lua pe fetiţă în America, acolo unde urmează să aibă o prezentare demodă la mijlocul lui iulie.

Astăzi doarme în casa tatălui ei, mâine îşi cară jucăriile înapartamentul mamei, pentru ca peste două zile să se întoarcă la Izvorani şi totaşa, de câteva luni încoace. Cam aşa arată viaţa din ultima jumătate de an aIrinei Columbeanu, un copil de 5 ani, care cu greu înţelege de ce părinţii săinu mai locuiesc împreună, iar ea trebuie să-şi plimbe jucăriile în diverselocaţii, de fiecare dată cu armata de paparazzi pe urme. Săptămâna trecută,apele păreau să se fi liniştit în cazul micuţei, mama ei renunţând de bunăvoiela lupta pentru custodie. În schimb, Monica a cerut drept de vizitare, situaţiecare a fost acceptată de ambele părţi. În acest weekend, domnişoara Gabor şi-aplimbat fiica la mall, urmând ca luni dimineaţă, Irinel Columbeanu să o poatălua din Pipera pentru a o duce la grădiniţă. Sau, cel puţin, asta a fostînţelegerea iniţială dintre foştii soţi pentru că, între timp, Monica s-arăzgândit şi nu i-a mai permis lui Irinel să o ia pe Irina de la ea. Ba maimult, modelul i-a cerut fostului soţ paşaportul fiicei lor pentru căintenţionează să o ia cu ea în America, acolo unde are o prezentare de modă lamijlocul lui iulie. “Amaflat de la directorul grădiniţei, care a fost informat de avocatul Monicăi, căfiica mea nu va mai merge în cursul verii la această instituţie. Eu aveam oaltă înţelegere cu Monica, să o iau pe fetiţă înapoi luni dimineaţă şi să o ducla grădiniţă. Mă duc să vorbesc cu avocaţii mei, să văd ce se poate face. Nuvreau să spun prostii. Vreau să ştiu şi eu dacă are voie din punct de vederelegal. Eu şi Monica hotărâsem ca Irina să continue să meargă la grădiniţă. Numă aşteptam ca Monica să nu mă lase s-o iau înapoi. O să vorbesc cu avocaţiimei şi voi reveni cu declaraţii", a spus Irinel Columbeanu pentruRealitatea TV.

Iată ce i-a scris avocatulMonicăi directorului grădiniţei unde merge Irina:

“Stimate DomnuleDirector,

În numele clienteinoastre, doamna GABOR MONICA (căsătorită COLUMBEANU), doresc să vă informez cuprivire la faptul că începând de astăzi, 04.07.2011 şi până la finele primeijumătăţi a vacanţei de stat, domnişoara IRINA COLUMBEANU se va afla în şi subdirecta şi personala supraveghere şi îngrijire a mamei sale, GABOR MONICA(căsătorită COLUMBEANU), conform dispoziţiilor Sentinţei civile nr.

2976/06.06.2011 aJudecătoriei Buftea (pe care vi-o anexez). Locuinţa minorei va fi la locuinţamamei, respectiv la următoarea adresă: Bucureşţi, sectorul 2, Str. Fabrica deGlucoză. Având în vedere faptul că la acest moment este vacanţă, conformdispoziţiilor Ministerului Educaţiei şi Învăţământului şi ale curriculeinaţionale de învăţământ, în perioada imediat următoare, mama şi fiica vorpetrece mai mult timp împreună, motiv pentru care IRINA COLUMBEANU nu va maiparticipa la programul extra-curricular al Grădiniţei Tinkerbell derulat peperioada acestei vacanţe de vară. Doresc să vă precizez faptul că domnişoaraIRINA COLUMBEANU se află în grija directă şi personală a mamei sale, doamnaMONICA GABOR, începând din data de 01.07.2011 când tatăl acesteia, domnulADRIAN IRINEL COLUMBEANU, a adus-o personal şi în mod voluntar la locuinţaclientei mele din Str. Fabrica de Glucoză nr. 9B.

Cu deosebit respect,

Dr. Ionuţ Dojană “


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639252-11-04Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random image