2017-01-23 14:54


Irinel şi fiica lui au petrecut patru ore cu asistenţii de la Protecţia Copilului. Monica îşi va vedea fiica în zilele următoare

 |  18:52
Irinel şi fiica lui au petrecut patru ore cu asistenţii de la Protecţia Copilului. Monica îşi va vedea fiica în zilele următoare
Ancheta socială în ce opriveşte pe Irina Columbeanu a continuat, ieri, cu o vizită la Izvorani aasistenţilor sociali de la Autoritatea Naţională pentru Protecţia Copilului.Aceştia s-au prezentat la reşedinţa lui Irinel Columbeanu puţin după oraprânzului şi au petrecut patru ore în comania omului de afaceri şi a micuţeiIrina. Aceasta a fost şi ultima întâlnire dintre asistenţii de la ProtecţiaCopilului şi Irinel Columbeanu. În zilele următoare, Monicăi i se va îndeplinidorinţa de a-şi revedea fiica, pentru că este nevoită să se întâlnească şi eacu asistenţii care anchetează starea fetiţei. De asemenea, mama vedetei,Veronica Bulai – care a făcut o serie de dezvăluiri incendiare cu privire lacomportamentul fetei sale – va lua parte la o întâlnire cu specialiştii de laProtecţia Copilului.

În paralel, Monica şi IrinelColumbeanu îşi duc în continuare bătăliile penale. În timp ce manechinul i-afăcut o plângere soţului său, pe motiv că nu a fost lăsată să pătrundă în casade la Izvorani pentru a-şi recupera câteva lucruri şi a-şi vedea fetiţa, omulde afaceri a depus şi el o plângere, argumentând că soţia lui a vrut „să fure”din curte o maşină despre care susţine că este a ei, când, de fapt, îi aparţine lui.

Pe 21 martie, cei doi sevor întâlni la primul termen al procesului de divorţ. În aceeaşi zi esteprogramată şi prima înfăţişare în lupta pentru custodia Irinei.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639240-07-08Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random image