2017-01-21 19:34

MONDEN


Iritat că ''vine pe ascuns'' la Izvorani, Irinel şi-a pus bodyguarzii pe Monica. Bruscată de angajaţii omului de afaceri, vedeta a ajuns la IML, unde a fost examinată de medicii legişti

 |  17:48
Iritat că ''vine pe ascuns'' la Izvorani, Irinel şi-a pus bodyguarzii pe Monica. Bruscată de angajaţii omului de afaceri, vedeta a ajuns la IML, unde a fost examinată de medicii legişti
Monica şi Irinel Columbeanu aumarcat o nouă bătălie în războiul pentru custodia fiicei lor. Sâmbătă seara,manechinul şi-a mai încercat o dată norocul, mergând la Izvorani, pentru a-şirecupera câteva lucruri şi pentru a o vizita pe micuţa Irina. Vedeta s-a lovitînsă de refuzul categoric al bodyguarzilor lui Columbeanu, care nu i-au permisaccesul în vilă. Motivul, spun surse apropiate omului de afaceri, ar fi acelacă Monica nu s-a sinchisit să-l sune pentru a-şi anunţa vizita, ci “vine peascuns” la Izvorani. Conform declaraţiilor vedetei, ea a fost lovită debodyguarzii soţului său nu doar în orgoliu, ci şi la nivelul braţelor şi a pieptului,aşa încât s-a prezentat, la scurt timp după incident, la Institutul de MedicinăLegală, unde a fost examinată de medici.

“Monica a venit la 11 noaptea,fără să se sinchisească măcar să-l anunţe prin telefon pe cel care are custodiafetiţei. Nu a dat nici un telefon înainte de a ajunge la Izvorani, ca să poarteo discuţie civilizată cu Irinel. El nu primeşte pe oricine, dacă nu e anunţatînainte, iar Monica vine pe ascuns şi, în general, umblă cu ascunzişuri”, ne-adeclarat o sursă foarte apropiată de omul de afaceri despre incidentul petrecutsâmbătă seara, la Izvorani. La scurtă vreme după această întâmplare, MonicaColumbeanu a depus o plângere împotriva soţului ei, susţinând că angajaţii dela Izvorani au lovit-o când a încercat să-şi recupereze lucrurile şi să-şi vadăcopilul. La poliţia Snagov, manechinul a depus plângere pentru tâlhărie(motivând că soţul ei nu-i permite să-şi recupereze un automobil care îiaparţine), a dat declaraţii la un alt post de poliţie, iar apoi a mers laInstitutul de Medicină Legală. “Monica Columbeanu a suferitastăzi (n.r. sâmbătă) o serie de leziuni şi alte acte de violenţă. Loviturile i le-au cauzat angajaţii domnului Columbeanu, care lainstigarea acestuia au bruscat-o, acte de violenţă verbală şi fizică. Sunt maimulte escoliaţii la nivelul pieptului”, a declarat avocatul Ionuţ Dojan pentruPro TV. Ajunsă la IML, Monica a fost trimisă la Spitalul Floreasca, căci aveanevoie de o serie de radiografii. “Echilibrată hemodinamic şi respirator fără aprezenta un risc, avea traumatisme minore la nivelul braţelor şi a antebraţelor,cu echimoze locale”, a declarat medicul Bogdan Matei.

Irina, îngrijită de o bonă absolventă de Psihologie

Chiar dacă instanţa i-a acordat custodia fiicei sale, până lapronunţarea divorţului, Irinel Columbeanu nu pare să facă faţă la îngrijireaacesteia fără ajutorul unei bone. Astfel, omul de afaceri a angajat de curând odădacă pentru fiica sa şi a Monicăi. Este vorba despre o femeie în vârstă de 35de ani, absolventă de Psihologie, care o supraveghează pe fetiţă în timpul încare tatăl ei nu se află acasă. “Asistenţii sociali au fost foarte încântaţi defelul în care se dezvoltă Irina, iar un merit în acest sens îl are şi bonaangajată de Irinel”, ne-a declarat sursa noastră. Săptămâna aceasta, Monica arputea să o întâlnească, în sfârşit, pe Irina, căci trebuie să ia parte laancheta socială demarată de Autoritatea pentru Protecţia Copilului acum câtevazile.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639240-06-15Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image