2019-03-25 08:09


IRONII usturătoare. Iulia Albu, în SCANDAL cu soția lui Ilie Năstase

 |  18:45
IRONII usturătoare. Iulia Albu, în SCANDAL cu soția lui Ilie Năstase

Iulia Albu se cearta precum respira. Nici bine nu termina un scandal ca intra in altul. Ultima pe lista specialistei in moda este Brigitte Sfat, sotia lui Ilie Nastase. Cadorisita cu un trofeu BAU pentru o aparitie mondena considerata "dezastruoasa" de catre Iulia, bruneta aflata acum la Monte Carlo, unde a cinat cu Printul Albert de Monaco, i-a trimis acesteia ironii usturatoare.

"Draga Iulia Albu, Desi, in ultimele zile ma aflu la un eveniment extrem de frumos, iar chiar in acest moment, impreuna cu sotul meu, luam masa alaturi de Printul Albert de Monaco si incantatoarea Charlene, iti dedic cateva momente, prin a-ti multumi pentru faptul ca ma onorezi cu trofeele tale, fie ele rele sau bune. P.S.: chiar daca rochia mea nu a fost pe placul tau, aici, (Monte Carlo) a avut un mare succes. Ce sa-i faci, nu toata lumea e Iulia Albu, nu? Pupici si succes", a scris sotia lui Ilie Nastase pe contul sau de Facebook.

Brigitte se afla Monte Carlo, la  Premiile “Laureus”, alaturi de sotul ei si a purtat la eveniment rochia transparenta pe care Iulia Albu a criticat-o dur anul trecut si pentru care i-a inmanat un trofeu BAU.

In mod previzibil, Iulia Albu nu s-a lasat mai prejos si a revenit cu o alta replica dura la adresa sotiei lui Ilie Nastase.

"Ma bucur sa constat ca , in urma analizei tinutei pentru care ai obtinut trofeul “Bau”, in cadrul rubricii “Verdict Iulia Albu”, ai considerat necesar sa te schimbi si chiar ai urmat sfaturile primite, optand, de data aceasta, pentru un alt tip de lenjerie. Nu este ca si cand este cineva prost, orb sau , si mai rau, atat de credul incat sa nu observe diferenta clara intre cele doua tinute. De asemenea, daca silueta dumneavoastra s-a imbunatatit simtitor prin pierderea a catorva kilograme bune serveste decent si fericit imaginii dumneavoastra de prezenta atarnata la bratul lui Ilie Nastase. Sunt sigura de altfel ca Charlene de Monaco nu si-ar fi permis vreun comentariu in legatura cu lenjeria dumneavoastra intima, chiar daca ati fi reprodus in mici detalii prima aparitie”, a spus Iulia Albu, citata de kfetele.ro.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2017-02-17

Mai multe imagini:
IRONII usturătoare. Iulia Albu, în SCANDAL cu soția lui Ilie Năstase
zoom

TAGURI: iulia albu, ilie nastase, brigitte sfat, scandal, ironii
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri
STARBAG
loading...