2017-01-18 20:45

MONDEN


Îşi vând suferinţa pe multe mii de euro. Scandalurile conjugale, naşterile şi înmormântările se negociază scump la tv

 |  19:15
Îşi vând suferinţa pe multe mii de euro. Scandalurile conjugale, naşterile şi înmormântările se negociază scump la tv

Sunt criticate, uneori pe bună dreptate, că îşi spăla rufele cele maimurdare la tv, însă este bine de ştiut că îşi pot cumpăra cel mai scumpdetergent de pe piaţă cu banii primiţi înurma unui scandal televizat. Fie că şi-au înmormântat fiica, nevasta sau căţelul,fie că au divorţat de, până mai ieri, dragostea vieţii lor sau pur şi simplu augătit o ciorbă de perişoare a cărei reţetă vor să o prezinte întregii naţiuni,vedetele cer şi primesc foarte mulţi bani pentru apariţiile televizate. Mii deeuro, chiar zeci de mii în unele cazuri, negociate în funcţie de gradul decelebritate al personajului, importanţa bârfelor oferite poporuluitelespectator sau scandalul care poate lua amploare pe viitor, concurent directîn număr de episoade cu nemuritorul “Tânăr şi neliniştit”.

Îşi vând suferinţa pe multe mii de euro. Scandalurile conjugale, naşterile şi înmormântările se negociază scump la tv
zoom

Opt mii de euro pe emisiune ar fi onorariul lui Pepe de la PROTV, adicăvreo 330 milioane de leivechi, pentru a-i povesti lui Măruţă când, cum şi peunde s-a iubit cu nevastă-sa acum două Revelioane, de ce l-ar fi părăsitrespectiva şi câte suluri de hârtie igienică i-a luat din baie atunci când aplecat de acasă. Picanteriile par a fi bine planificate, aşa încât să nu fienici prea multe într-o singură emisiune, pentru că nu cumva să nu mai rămânăpentru următoarea, dar nici prea puţine, şi Pepiţă să nu merite banii. Cântăreţulcare înainte de anunţarea divorţului intrase într-un con de umbră este acumvedeta numărul unu. Nu există ziar, emisiune sau coadă la pâine fără Pepe, dela întâiul om în stat şi până la vânzătorul de pătrunjel din Piaţa Moghioroş,toată lumea este maxim interesată de scandalul dintre Oana şi Pepe. Mulţi suntcei care nu ştiu că lacrimile latino lover-ului de la, paradoxal, Happy Hour(n.r., Ora Fericită) sunt foarte scump plătite. Mai puţin câştigă din acest tămbălăuOana Zăvoranu, Capatos neavând un buget atât de mare pentru fiecare emisiune încare o are invitată pe Querida. În jur de 2000 de euro ar fi încasat Oanapentru declaraţiile tragic-comice făcute la “Un show păcătos”, vreo 5.000 deeuro de la Kanal D şi cam tot atât şi de la B1 pentru declaraţia şoc dinemisiunea “Cancan TV”, moderată de Adrian Artene, cum că ar fi însărcinată cuamantul Tudy.

Iri, părăsit şi cu banii luaţi dela Realitatea TV

Columbenii şi-au filmat şi vândut scump viaţa privată, încă de laînceputul relaţiei lor: 5.000 de euro înainte de naşterea Irinei şi 7.000 deeuro după ce au devenit părinţi primeau pentru fiecare ediţie areality-show-ului de la B1 TV. Era culmea să nu ceară bani acum, când semahalagesc pentru copil şi avere. Nu a fost nici o supriză pentru nimeni faptulcă Irinel Columbeanu a fost plătit de Realitatea TV pentru declaraţiile înexclusivitate făcute faţă de divorţ şi lupta pentru custodie pe care letraversează în această perioadă. Era clar că este plătit să vorbească, având învedere că în restul ocaziilor refuza dialogul cu presa. Surprinzătoare a fostînsă dezvăluirea lui Columbeanu privind suma de 5.000 de euro pe care aprimit-o, având în vedere că, în cele mai multe dintre cazuri, vedetele semneazăşi contracte de confidenţialitate. Şi dacă Monica cerea şi primea şi ea 3.000de euro pentru fiecare apariţie televizată, acum este în silenzio stampa şi sezvoneşte că îşi negociază foarte scump o posibilă intervenţie televizată, opremieră pentru care ar cere 50.000 de euro. În schimb, Irinel a acceptat şicâteva intervenţii la “Acces Direct” de unde ar fi încasat tot 5.000 de europentru a oferi detalii legate de divorţ. Columbeanu este sursa de îmbogăţire şipentru alţii, blondele Anca şi Flore rotunjindu-şi veniturile cu vreo 10.000 deeuro de pe urma poveştii de amor cu Irinel. Au vândut filmuleţul în care se bălăceaucu milionarul în jacuzzi cu 4.000 de euro, “Acces Direct” le-a cumpărat vorbelecu 3.000 de euro, iar un salon de înfrumuseţare le-ar fi cumpărat imaginea cualte 3.000 de euro.

Şi tatăl lui Teo şi-a negociatsuferinţa

În jur de 1.000 de euro pentru fiecare intervenţie televizată primeşte şimedicul Ion Uţă de la Kanal D, tatăl lui Teo mirosind numaidecât posibilitateade înavuţire de pe urma problemelor de sănătate ale lui Teo. Dacă iniţial îşiexprima în mod gratuit suferinţa pentru fiica sa internată de trei luni într-oclinică din Viena, onorabilul domn a semnat între timp un contract deexclusivitate cu postul turcesc. “Dacă ştiam că se vor mai oferi şi alţii să nedea bani, negociam”, ar fi spus partenera de viaţă a doctorului.

Mădălina Manole şi-a îmbogăţitneamurile, chiar şi după moarte

S-a spus că Mădălina şi-ar fi ajutat foarte mult familia în timpul vieţii,împărţind bani în stânga şi în dreapta, atât părinţilor, cât şi soţului care câştigamult mai puţin decât ea. Informaţiile, pe de o parte confirmate de părinţi, pede alta infirmate de soţ, au rămas la nivelul de zvon, însă cu certitudine avemîn ceea ce priveşte sumele încasate de ambele tabere pentru a apărea la tv. Părinţiiau semnat contract de exclusivitate cu Intact, primind în jur de 1.000 de europentru fiecare interviu, iar Petru Mircea cu Media Pro, fostul soţ al MădălineiManole negând însă că ar fi primit vreun ban pentru a-şi plânge pierderea latelevizor.

Alexandru Briban şi-a plânsnevasta, în direct, pe 500 de euro

Şi-a găsit soţia în cadă, cu venele tăiate, iar două zile mai târziunegocia cu reporterii suma pentru care să le spună cât de mult suferă. Dupăînmormântare, soţul Roxanei Briban era în platoul “Acces Direct” unde îşi ştergealacrimile, însă numai după ce a băgat în buzunar 500 de euro şi după ce şi-amodificat profilul de Facebook, din “married” (n.r., căsătorit) în “single”(n.r. , singur).

Fiica Andei Călugăreanu, 1.500 deeuro de la “Acces Direct”

Ioana Tufaru şi-a negociat un salariu de 1.500 de euro cu Antena 1, dupăce înainte oferea informaţii exclusive legate de dieta care a ajutat-o să slăbeascăpeste 100 de kilograme, lui Cătălin Măruţă. Descoperită de români în emisiunea“Happy Hour”, de pe urma căreia a beneficiat şi de o operaţie de micşoare astomacului care a costat 3.000 de euro, Ioana a trecut în tabăra adversă, laIntact, cu care a semnat un contract de exclusivitate.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639240-12-29

Mai multe imagini:
Îşi vând suferinţa pe multe mii de euro. Scandalurile conjugale, naşterile şi înmormântările se negociază scump la tv
zoomComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image