2019-03-20 23:42


Israela i-a dat liber la sex lui Liviu. Cei doi au fost la un pas de divorţ, pentru că tânărul a călcat strâmb

 |  20:12
Israela i-a dat liber la sex lui Liviu. Cei doi au fost la un pas de divorţ, pentru că tânărul a călcat strâmb

Laptele şi mierea din căsnicia Israelei cu Liviu s-au terminat, iar bărbatulcare până anul trecut îşi ridica în slăvi soţia şi asigura pe toată lumea cădiferenţa de vârstă nu este o problemă în relaţia lor, a început să caute plăcereîn patul altor femei. Mai mult decât atât, iubirea de altă dată s-a stins ca unfoc de paie şi s-a tranformat în “ţin la ea ca la un animal simpatic”. Dezamăgităde aceste declaraţii ale celui pe care îl considera iubirea vieţii ei, dar şide faptul că Liviu a căzut în patima alcoolului, Israela s-a gândit serios ladivorţ. A trecut o lună de atunci şi “regina salsei” ne-a declarat că ea şiLiviu şi-au remediat problemele, iar “poftele” sale sunt perfect justificate.

De la “am căutat toată viaţa o femeie absolut minunată ca Israela” sau“eu şi Israela nu facem sex, ci dragoste de două ori pe zi”, relaţia lor serezumă acum la “ţin la ea ca la un animal simpatic” şi “între noi nu prea maisunt relaţii sexuale, iar când nu se mai poate, o luăm în alte direcţii”. Să sefi văzut Liviu cu sacii în căruţă, iar acum că averea Israelei este pe numelelui nu mai trebuie să joace teatru sau iubirea dintre ei a fost una sinceră,dar fragilă ca un balon de săpun? La începutul relaţiei lor, bărbatul a trebuitsă facă faţă celor care îl acuzau că urmăreşte doar averea doamnei de două orimai în vârstă decât el. Şi a făcut-o foarte bine, aşa încât povestea lor deamor s-a transformat într-o căsnicie fericită, cel puţin aparent. Dulcegăriirostite pe la toate colţurile, vorbe de amor şoptite la ureche, dar suficientde tare încât să fie auzite şi de telespectatorul avid după senzaţional, săruturiîn vârful patului şi în faţa camerelor de filmat, declaraţii dintre cele mai şocante,însă totul s-a dus ca un foc de paie.

Israela a trecut toată averea penumele lui Liviu

Porumbeii s-au mutat în Maramureş, locul de baştină al lui Liviu, iarIsraela a renunţat la casa din Bucureşti pentru a-şi urma jumătatea. Au ridicato casă, pe banii fostei dansatoare de salsa, dar nu s-au mulţumit cu atât şi aumai pus şi bazele unui mini hotel în judeţul Călăraşi, şi de această dată,averea Israelei, trecută mai apoi pe numele lui Liviu, fiind de mare ajutor. Eatrăia fericirea de care nu a avut parte în tinereţe, el şi-a găsit jumătatea despunea că a căutat-o dintotdeauna, însă la numai câteva luni distanţă de laaceste declaraţii pe care trebuia să le digerăm cu multă lămâie, situaţia s-aschimbat, iar “femeia absolut minunată” a trebuit înşelată, pentru că nu mai dădearandament în dormitor. Liviu nu s-a sfiit să recunoască, spre dezamăgirea soţieisale, că a mers la Amsterdam pentru a-şi încarcă bateriile, iar vizita dincapitala Olandei l-a îndepărtat şi mai mult de Israela. Mai mult decât atât, acăzut şi în patima alcoolului, iar cu fiecare pahar de ţuică dat pe gât, divorţuldevenea inerent. Aventurile extraconjugale şi patima pentru băutură a soţuluiau făcut-o pe Israela să se gândească la divorţ el şi toată lumea credea căeste o chestiune de câteva zile până îşi vor spune adio. Iată că a trecut o lunăde atunci şi Israela ne-a declarat că ea şi Liviu s-au împăcat: “Am avut nişteprobleme, însă le-am remediat şi acum suntem bine”. Mai mult, apropo de declaraţiilefăcute de Liviu în legătură cu plăcerile sexuale care trebuie căutate în altăparte, pentru că între ei nu mai este loc de aşa ceva, Israela ne-a spus căaceste vorbe sunt “perfect normale, deloc ieşite din comun”.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :638946-03-01
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri
STARBAG
loading...