2017-01-24 09:11


Iubitul lui Teo ridică un zid de secretomanie în jurul vedetei. Marian Teodorescu, acuzat că nu lasă nici măcar familia şi prietenii apropiaţi să afle date despre starea prezentatoarei tv

 |  18:49
Iubitul lui Teo ridică un zid de secretomanie în jurul vedetei. Marian Teodorescu, acuzat că nu lasă nici măcar familia şi prietenii apropiaţi să afle date despre starea prezentatoarei tv

Într-o discreţie dusă la extrem este învăluită starea lui Teo Trandafir,secretomanie din care nu răzbat veşti nici măcar spre părinţii sau prieteniiapropiaţi ai vedetei. Internată de aproape două luni într-o clinică din Viena,prezentatoarea tv luptă cu o pancreatită severă necrozată, iar săptămânatrecută a fost supusă unei operaţii care s-a încheiat cu succes, însă veştilecare vin din Austria nu sunt deloc îmbucurătoare. Teo se află în comă indusă şirespiră cu ajutorul aparatelor, însă medicii austrieci au trimis ieri uncomunicat de presă în care au anunţat că, deşi nu reprezintă un pericol imediatpentru viaţa ei, maladia are o evoluţie imprevizibilă şi poate fi mortală.

Nu numai tatăl lui Teo, medicul Ion Uţă, se plânge că nu reuşeşte săafle veşti despre fiica lui şi a dat vina, pentru asta, pe iubitul vedetei,Marian Teodorescu. De altfel, bărbatul este şi singurul însoţitor al lui Teo,nici un alt membru al familiei sau prieten nefiind alături de ea, la Viena. Şiasta nu pentru că nimeni nu şi-ar fi dorit să fie acolo, ci pentru că nu leeste permisă o eventuală vizită. Nici măcar telefonic nu sunt transmiseinformaţii celor apropiaţi, iubitul lui Teo fiind acuzat că întrerupe oricecanal de comunicare. Pare cel puţin ciudat cazul unui părinte care aşteaptăveşti despre copilul său, grav bolnav, de la televizor sau din ziare şi au existatvoci care l-au blamat pe Ion Uţă că nu face tot posibilul pentru a fi alăturide fiica lui. De când Teo a fost transportată la Viena, tatăl vedetei s-a totplâns că nu ştie nimic despre starea acesteia, că nu i-a fost permis accesul înclinica din Viena şi că nici măcar telefonic nu este înştiinţat despre stareafiicei sale, arătându-l cu degetul pe Marian, iubitul lui Teo, singurul care arputea oferi informaţii importante. Aceste acuzaţii vin şi din parteaprietenilor foarte apropiaţi ai lui Teo Trandafir, aceştia plângându-se că nusunt lăsaţi să afle absolut nimic despre starea acesteia. “Nu am cerutniciodată informaţii detaliate şi nici nu a încercat nimeni să invadezeintimitatea lui Teo, doar că o iubim şi suntem foarte îngrijoraţi. Am vrut doarsă ştim că este bine. Măcar printr-un SMS să ni se comunice, chiar şi la câtevazile, cum mai este starea ei. O cunoaştem de ani buni şi normal că suntem cusufletul la gură acum, este revoltător să fim ţinuţi la distanţă şi eliminaţicu totul din viaţa ei. Nu avem decât să ne rugăm pentru starea ei şi să sperămcă Dumnezeu va avea grijă de ea!”, ne-a declarat o prietenă apropiată a lui Teo,care a dorit să-şi păstreze anonimatul, motivând că nu vrea să intre încolimatorul lui Marian.

Într-o săptămână, Teo ar putearespira fără aparate

Laînceputul acestei săptămâni, reprezentanţii Clinicii AKH din Viena au anunţatcă Teo Trandafir se recuperează după intervenţia chirurgicală la care a fostsupusă, funcţiile vitale erau stabile, iar starea ei se îmbunătăţea constant.Ei se declarau optimişti şi spuneau că speră ca în aproximativ o săptămânăaceasta va respira fără ajutorul aparatelor. Totodată, şeful echipei medicaleinterdisciplinare care se ocupă de cazul lui Teo Trandafir, profesorul MichaelGnant, afirmă că se fac "progrese zilnice". La rândul său, profesorulSpiss, specialist anestezist, afirmă că următorul pas în cazul lui TeoTrandafir va fi restabilirea funcţiei respiratorii proprii şi, implicit,deconectarea ei de la aparatele cu ajutorul cărora în prezent Teo Trandafirrespiră. Potrivit specialistului anestezist, în această fază se va ajunge"în următoarea săptămână".


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639240-02-20Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random image