2019-01-21 22:45


Iulia Vântur s-a întors în ţară, după două luni în India. Ce a declarat despre relaţia cu Salman Khan

 |  14:33
Iulia Vântur s-a întors în ţară, după două luni în India. Ce a declarat despre relaţia cu Salman Khan
Gabriela Dumba

În urmă cu puţin timp, Iulia Vântur a călcat pe pământ românesc, după mai bine de două luni de pribegie în India, liantul dintre cele două colţuri de lume fiind dragostea neţărmurită pe care i-o poartă starului indian Salman Khan. Abia întoarsă în România, Iulia Vântur a avut supriza să constate că i se caută înlocuitor la Pro TV, iar fanii să constate că nici vorbă de măritiş cu indianul. Blonda, care acum este roşcată, nu a infirmat relaţia cu Salman Khan, însă nici n-a confirmat o căsătorie cu acesta.

Două schimbări majore pot fi observate la Iulia Vântur, după două luni petrecute în India, în braţele iubitului Salman Khan: părul nu mai este blond, ci roşcat, iar silueta este vizibilă mai subtiata. Cu zâmbetul pe buze şi, evident, cu temele despre ştirile apărute în tabloide în lipsa să bine făcute, Iulia a ţinut să precizeze paparazzilor cancan.ro că nu s-a măritat cu actorul indian: “Vezi, nu am nimic pe deget. Nu m-am căsătorit cu nimeni, asta e singura declaraţie pe care pot să o dau”.

Chiar şi aşa, nu a infirmat relaţia cu Salman Khan şi nici nu a demontat vreo altă speculaţie apărută atât în presă din România, cât şi cea din India, acolo unde şi-a făcut veacul în ultimele două luni, în acea casă superbe de la malul mării despre care se spune că i-a fost dăruită de starul de la Bollywood, milionar în euro.

Concediul de două luni pe care şi l-a luat de la Pro TV, postul pentru care prezenta ştirile din weekend, nu a rămas fără consecinţe. Umblă zvonul că şefii săi au fost deranjaţi de faptul că a decis să plece aşa, pe nepusă masă, mai ales că este una dintre vedete postului din Pache Protopopescu. Aceştia i-ar fi căutat înlocuitor şi ar fi găsit deja unul, în persoană reporterului Tudor Tomos, după cum titrează click.ro, tânărul fiind desemnat, în 2012, “cel mai bun reporter de teren din România”. Tabloidele speculează că şi la “Dansez pentru tine” va fi înlocuită Iulia Vântur, una dintre vedetele ofertate de Pro TV fiind Gabriela Cristea.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2013-07-12
Citeste si:
Iulia Vântur a rămas marcată de vacanţa din ianuarie şi a revenit în India unde a petrecut trei săptămâni: ’’Acolo, sufletul meu şi-a găsit pacea!’’
Vacanţă cu Marius Moga. Iulia Vântur spune că a ajuns în ashramul din „Mănâncă, roagă-te, iubeşte”
Ce a declarat Marius Moga despre relaţia Iuliei Vântur cu indianul Salman Khan
SCENARIU DE BOLLYWOOD. Chiar Moga i-a făcut cunoştinţă Iuliei Vântur cu iubitul indian, Salman Khan

TAGURI: iulia, vantur, intors, tara, romania, india, doua, luni, relatie, salman, khan
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri

loading...