2017-01-18 16:15

MONDEN


Iulia Albu sare la gâtul vedetelor care nu-şi văd lungul nasului: “Corina se crede «Dita von Teese», dar este doar o copie nereuşită!”

 |  17:30
Iulia Albu sare la gâtul vedetelor care nu-şi văd lungul nasului: “Corina se crede «Dita von Teese», dar este doar o copie nereuşită!”

În urmă cu puţin timp, au fost invitate într-o emisiune de mareangajament pentru a comenta bârfe mondene şi s-a văzut foarte clar că întreIulia Albu şi Corina Bud există oarece tensiuni. S-au contrazis pe absolutorice idee luată în discuţie şi s-au înţepat una pe cealaltă cu replici acide făcutecu zâmbetul pe buze şi gheruţele scoase ca pentru atac. Este clar că nici Iulianu este un fan înrăit al Corinei şi nici cântăreaţa nu prea se încălţă de laAlbu. Nu le vom vedea prea curând de braţ la evenimentele mondene, iar Iulia Albune-a spus că sub nici o formă nu-i pot intra la inima individele care nu-şi vădlungul nasului, în colimatorul său aflându-se şi Corina care se crede “Dita von Teese” a României.

Este cunoscută pentru sinceritatea cu care critică personajele mondene,răsunător fiind conflictul pe care l-a avut cu însăşi “scorpia de la Izvorani”.Iulia Albu recunoaşte că este rea cu cine merită şi sub nici o formă nu va lăsaipocrizia să-i guverneze viaţa, din dorinţa de a plăcea unora sau altora cuceva mai multe coperţi de revistă la activ. Spune ce are de spus fără a se temede consecinţe şi consideră că este atât de liniştită şi relaxată cu viaţaprofesională şi de familie pe care o are, încât nu simte nevoia de a se hlizipe la tv cu diverse personaje mai mult sau mai puţin importante pentru ţară.Dacă pe Monica Columbeanu a pus-o la punct, pe piţipoancele cu silicoane le-aasigurat că nu vor reprezenta niciodată pe podium brandul Mihai Albu, a venit şirândul altor reprezentante ale lumii mondene pentru a fi învăţate ce înseamnărespectul. Corina Bud a deranjat-o foarte tare pe Iulia cu tupeul său de a seautointitula “Diva von Teese” a României când, de fapt, nu are nici o legăturăcu artista americană. “S-au înmulţit peste măsură piţipoancele şi individelecare nu prezintă nici o valoare, ci doar o carcasă, nici măcar strălucitoare, şicare nu s-au mai uitat de mult în oglindă să-şi vadă lungul nasului. M-am hotărâtsă spun ce cred şi ce simt despre poleiala asta ieftină sub care se desfăşoarălumea mondenă. Oamenii ca mine nu prea sunt luaţi în seamă şi nici nu suntconsideraţi foarte importanţi în peisajul media, pentru că nu reprezintă bazaunui scandal, nu fac nimic ieşit din comun şi nici nu se maimuţăresc. Nu îmiplac personajele care se umflă în pene pe unde apucă şi vor să impună o imaginecu totul diferită decât ceea ce reprezintă cu adevărat. Spre exemplu, Corina.Nu ştiu ce mare cântăreaţă, artistă este şi de ce e atât de ridicată în slăvi pentru felul în care este îmbrăcată.Hai să fim serioşi, că nu reprezintă ea un etalon vestimentar pentru femeiledin ţara asta, dar mi se pare ridicol să lauzi pe şapte pagini pe una care îşipune cine ştie ce ciudăţenii pe ea. Şi m-a surprins foarte tare când a spus căea este «Dita von Teese» a României. Păi, cum să ai asemenea tupeu? De unde şipână unde? Pentru că foloseşte ruj roşu este «Dita von Teese»? Să fim serioşi!Este doar o copie nereuşită, cu mult tupeu!”, ne-a spus Iulia care a promis căva începe să spună, pe site-ul care îi poartă numele, tot ce crede desprepersonajele mondene, chiar dacă va stârni furia multora.

“Eu am terminat Dreptul la Stat,te-am făcut!”

În urmă cu câteva săptămâni, cele două au fost invitate în emisiunea“Apropo TV” de la PRO TV pentru a comenta câteva bârfe mondene, însătelespectatorii au asistat mai mult la un show între Iulia şi Corina decât desubiectele propuse de moderatorul Andi Moisescu. Tensiunea dintre ele şi replicileacide pe care şi le-au făcut una alteia cu zâmbetul pe buze au culminat cudiscuţia despre bară, pe de o parte obiectul la care a dansat Corina în ultimulvideoclip şi pe de alta, locul în instanţă unde pledează avocaţii, în speţăIulia Albu. Fetele s-au ironizat, iar Corina care s-a simţit jignită că eadansează la bară în timp ce colega de platou are ocupaţii mai serioase, a spuscă şi ea a urmat facultatea de Drept, însă la particular, o minge ridicată lafileu pentru Iulia care s-a lăudat că ea a terminat la Stat şi este, deci, cuadevărat îndreptăţită pentru a se numi avocat.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639240-03-26

Mai multe imagini:
Iulia Albu sare la gâtul vedetelor care nu-şi văd lungul nasului: “Corina se crede «Dita von Teese», dar este doar o copie nereuşită!”
zoom
Iulia Albu sare la gâtul vedetelor care nu-şi văd lungul nasului: “Corina se crede «Dita von Teese», dar este doar o copie nereuşită!”
zoomComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image