2017-01-24 00:53


Iulian Canaf: Dacă voi fi “Vocea României” voi dona jumătate din bani oamenilor de pe stradă!

 |  17:03
Iulian Canaf: Dacă voi fi “Vocea României” voi dona jumătate din bani oamenilor de pe stradă!

Talentat, original şi show-man în adevăratul sens al cuvântului, Iulian Canaf, protejatul Loredanei la “Vocea României”, a mărturisit că nu premiul de 100.000 de euro l-a atras în concurs, ci dorinţa de a convinge cât mai mulţi oameni să iubească bluesul.

Un prieten al artistului a declarat în ziarul „Ring“ că Iulian s-a lăsat cu greu convins să se înscrie în competiţia de la PRO TV: “I-am zis toţi că e şansa lui, că e şansa să le dovedească tuturor talentul lui. S-a lăsat cu greu convins. Ne-a şocat pe toţi cu ce ne-a spus: «Băi, mă duc. Dar nu pentru bani. Ştiţi că banii nu s-au lipit de mine niciodată. Mă duc pentru blues. Dacă va fi să câştig, ceea ce nu cred, oricum cred că voi da jumătate din bani oamenilor amărâţi, de pe stradă». Poate nu-l cunoaşteţi, dar să ştiţi că e în stare să facă asta. E un nebun, dar în sensul frumos. Are un suflet extraordinar!”.

În această seară, Canaf se va lupta cu Dragoş Chircu pentru calificarea pe mai departe. Voturile juriului şi ale publicului vor stabili cine merită să rămână la “Vocea României”.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639269-01-25

TAGURI: iulian_canaf, vocea_româniei, blues, premiuComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


ASCANIU
17 Dec 2011

piesa vagabondul vieti mele nu se potriveste cu timbrul lui canaf cred ca piesa ia fost data inadins trebuia exclus ca e rom.....?
Random image