2017-01-19 06:41

MONDEN


Iurie Darie se menţine în formă prin înot

 |  21:00
Iurie Darie se menţine în formă prin înot

Anul trecut a avut câteva probleme de sănătate, însă nici vorbă că acestea să-şi fi lăsat amprenta pe starea de spirit a lui Iurie Darie. Actorul de 82 de ani are energia unui adolescent şi nu are de gând să stea locului o clipă, pentru că debordează de energie, iar una dintre activităţile sale preferate este înotul.

Cu o soţie care îl iubeşte ca pe ochii din cap şi care are grijă zilnic să-i prepare sucuri naturale din fructe şi legume, mâncăruri sănătoase şi să-i spună vorbe dulci din zori şi până-n seară, Iurie Darie este un bărbat fericit. La anii lui sufletul îi este tânăr. Este vesel şi în formă ca un bărbat în floarea vârstei, iar înotul este felul său preferat de a face mişcare. “Mie îmi place foarte mult să mă plimb cu bicicleta şi chiar îmi voi cumpăra una în curând, chiar dacă este destul de periculos pentru Bucureşti să te urci pe două roţi. Măcar să o pot folosi atunci când merg la piaţă şi atunci când am chef să-mi consum energia. Iura, dragul meu, nu are tragere de inimă când vine vorba de bicicletă, el iubeşte înotul. Anul trecut mergeam regulat la bazin şi chiar mă voi interesa, săptămâna viitoare, să ne reînnoim abonamentele la piscină, pentru că amândoi adorăm acest sport. În fiecare zi, astă-vară dimineaţa, la prima oră, înotam cel puţin o oră şi mă simţeam excelent. La fel şi Iura. Înotul face foarte bine la inimă şi nu numai. Pune în mişcare toţi muşchii, ajută la oxigenarea plămânilor, mai ales în cazul meu că sunt fumătoare. De bicicletă nu mai spun, însă este păcat că, deşi au fost trasate piste speciale pentru biciclişti, nimeni nu le respectă şi este un adevărat chin pentru cei care iubesc plimbările cu bicicleta”, ne-a spus Anca Pandrea, iubita de peste 25 de ani a îndrăgitului Iurie Darie.

O noapte în doi, cel mai frumos Revelion

Anca Pandrea şi Iurie Darie au petrecut Sărbătorile de iarnă acasă, alături de câţiva prieteni dragi. “Ne-am îmbrăcat elegant, am avut pe masă preparate tradiţionale, însă doar cele sănătoase, fără tobă, sarmale grase, am ascultat muzică şi am stat la o şuetă cu prietenii noştri dragi. Am încercat să ne uităm la tv, dar cum nu am găsit nimic interesant, pe nici un post, am renunţat în favoarea depanării amintirilor plăcute care ne leagă. Îmi amintesc că cel mai frumos Revelion pe care l-am petrecut vreodată cu Iura a fost şi primul din viaţa noastră, acum 25 de ani. Nu am făcut nimic special. Am fost doar noi doi, acasă şi a fost magic. Bine, ca să fiu corectă, trebuie să spun că toate Revelioanele cu scumpul meu, Iura, sunt minunate, însă acel prim An Nou pe care l-am întâmpinat împreună a fost memorabil”, ne-a dezvăluit Anca.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639550-10-02

TAGURI: iurie darie, anca pandrea, revelion, inotComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image