2017-01-19 13:11

MONDEN


Iurie Darie, “sechestrat” la domiciliu de Anca Pandrea. Actorul este supravegheat de iubita lui care vrea să-l ferească de emoţii şi de frig

 |  19:38
Iurie Darie, “sechestrat” la domiciliu de Anca Pandrea. Actorul este supravegheat de iubita lui care vrea să-l ferească de emoţii şi de frig

Săptămâna trecută, Anca Pandrea a tras o sperietură soră cu moartea cândşi-a văzut soţul leşinând în faţa ei, însăa găsit puterea să-l transporte de urgenţă la spital şi să-l vegheze o noapteîntreagă. Actorul de 82 de ani s-a simţit obosit cu câteva zile înainte să-şipiardă cunoştinţa, iar medicii au spus că acesta a suferit o scădere bruscă detensiune. Pentru a preîntâmpina o situaţie similară, iubita lui a decis să-l ţinăîn casă, la căldură, fără televizor pentru a-l feri de emoţii şi stres.

În urmă cu două zile, Iurie Darie s-a prezentat la spital pentru uncontrol cardiologic, după ce săptămâna trecută a ajuns de urgenţă pe mânamedicilor în urma pierderii cunoştinţei. Actorul de 82 de ani se afla împreunăcu iubita lui şi cu o prietenă la un restaurant din Bucureşti şi i s-a făcut răuchiar la masă, Anca temându-se groaznic pentru viaţa lui. După un control amănunţit,medicii au concluzionat că este vorba despre o scădere de tensiune şi i-auadministrat perfuzii cu vitamine, după care l-au lăsat să plece acasă. În totacest timp, Darie şi-a păstrat zâmbetul şi optimismul şi a încercat chiar să-şiîncurajeze iubita. “M-am speriat îngrozitor! Dragul de el mi-a spus toată săptămânacă se simte obosit, însă nu prea am ţinut cont de asta şi am crezut că estedoar o stare de moment şi că îşi revine el până la urmă. N-a fost aşa şi m-amtrezit cu el căzut pe jos, la restaurant şi până la ora 3.00 dimineaţa am statla spital, cu inima cât un purice. Avea pulsul foarte mic, îi scăzusetensiunea, însă acum este bine!”, ne-a declarat Anca Pandrea. Actriţa a luat măsuride precauţie şi vrea să-şi ferească iubitul de orice i-ar putea face din nouprobleme, aşa că prefera să-l ştie acasă, în siguranţă. “Stă în pat, la căldură,se odihneşte, se relaxează citind o carte. Nu-l mai scot afară, pentru că estefoarte frig şi numai de asta nu are nevoie acum. Nici la televizor nu-l las,pentru că mai aude una, alta şi se stresează fără rost, iar eu nu vreau să-lsupere nimic. Nu mai ieşim nici pe la emisiuni o perioadă, nici în oraş, pentrucă se poate emoţiona şi asta îi face rău. El este atât de sensibil, dragul deel, încât se bucură sau se supără dintr-un nimic şi vreau să-l ţin departe deasta, măcar o perioadă!”, ne-a spus iubita actorului.

“Îl răsfăţ în fiecare zi!”

De peste 25 de ani îi uneşte o dragoste ca în poveşti şi, chiar dacă autrecut demult de prima tinereţe, cei doi actori se iubesc ca în prima zi şi nuse feresc să-şi expună sentimentele. Se alintă cu vorbe dulci unul pe celălat,se răsfaţă reciproc şi niciodată nu s-au certat, iar acum cu atât mai mult afecţiuneadintre ei se află la cote maxime. “Eu în fiecare zi îl răsfăţ pe Iura, sufletulşi viaţa mea, şi am grijă de el, dar în momentele astea când bietul de el treceprintr-o perioadă mai dificilă îl protejez şi mai mult. Păcat că nu pot să-ifac masaj că asta l-ar fi relaxat şi mai bine, dar medicii nu-mi dau voie,pentru că el are un anevrism la aorta abdominală. Îi pregătesc tot ce vrea el sămănânce, însă cu o singură excepţie: fără sare pentru că nu are voie. În rest,are acelaşi regim de viaţă ca şi înainte!”, ne-a spus Anca Pandrea.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639236-11-27Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image