2018-07-16 12:03


Iurie Darie și Marin Moraru au o stea pe Aleea Celebrităților

 |  14:06
Iurie Darie și Marin Moraru au o stea pe Aleea Celebrităților

Actorii Marin Moraru şi Iurie Darie au primit vineri câte o stea pe Aleea Celebrităţilor, dar şi o plachetă omagială a Oraşului Bucureşti din partea primarului general Sorin Oprescu.

Din partea actorului Iurie Darie, externat joi din spital după o intervenţie chirurgicală, a fost prezentă soţia acestuia, actriţa Anca Pandrea.

Marin Moraru şi Anca Pandrea au mulţumit emoţionaţi publicului pentru onoarea făcută.

Cu lacrimi în ochi, actriţa Anca Pandrea a mulţumit pentru onoarea făcută actorului Iurie Darie şi a promis că va veni împreună cu Iurie Darie pentru ca acesta să-şi poată vedea steaua.

”Vă mulţumesc că sunteţi lângă Iura al meu, mulţumesc că sunteţi lângă sufletul şi viaţa mea, care este Iura al meu, şi am o tristeţe în suflet că nu este aici cu mine şi cu dumneavoastră. Vă mulţumesc mult de tot pentru tot ce faceţi pentru Iura. Să vă rugaţi pentru el şi o să venim aici să-şi vadă steaua”, a spus Anca Pandrea, emoţionată.

Prezent la eveniment, regizorul Sergiu Nicolaescu şi-a amintit că a lucrat împreună de multe ori alături de cei doi actori, în timp ce Iurie Darie i-a fost chiar 'coleg de liceu la Timişoara'. “Ce pot să spun de Iura este că am fost coleg cu el de liceu la Timişoara şi am făcut mai multe filme împreună, aşa cum am făcut şi cu Marin Moraru. E o satisfacţie să vedem cum dumneavoastră aici aduceţi un omagiu acestor mari actori şi o încredere că spectatorii, milioanele de spectatori, zecile de milioane din trecut, sunt şi astăzi prezenţi printre dumneavoastră. Vă doresc la amândoi multă, multă sănătate, putere de muncă şi să mai lucrăm împreună”, a spus Sergiu Nicolaescu. La eveniment au participat numeroşi actori, colegi ai celor omagiaţi, printre aceştia numărându-se Rodica Mandache, Mircea Albulescu, profesorul Ion Toboşaru, Ileana Stana Ionescu, Margareta Pâslaru, Irina Petrescu, Sebastian Papaiani, Elvira Deatcu, Teo Trandafir, Carmen Tănase, Florina Cercel, dar mulţi admiratoriai celor doi actori.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639566-06-21

TAGURI: Marin Moraru, Iurie Darie, Aleea Celebritatilor

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


TEODOR
01 Iun 2012

Frumos,foarte frumos din partea lui Sorin Oprescu!Mai sunt multi actori si regizori care merita onorati,dar nu e nici un zor:Sorin Oprescu mai are la dispozitie un mandat.
Random imageUltimele stiri

Apa Nova