2017-01-19 21:34

MONDEN


Iurie Darie vinde crama. Vezi cine a cumpărat un butoi cu vin!

 |  18:00
Iurie Darie vinde crama. Vezi cine a cumpărat un butoi cu vin!

Alex Piscunov, toboşarul trupei Zero nu a rămas indiferent la problemele financiare ale cuplului Anca Pandrea - Iurie Darie. Impresionat de povestea celor doi soţi celebri, care au venit în emisiunea Happy Hour să spună că îşi pe care vor să o închidă, Alex a decis să cumpere un butoi cu vin.

Imediat după emisiune, artistul a achiziţionat butoiul pe care îl va aşeza de acum înainte în Cinema Pub, localul pe care îl deschide oficial mâine seară, printr-o mare petrecere.

Butoiul are o poveste aparte, întrucât din el a băut îndrăgitul artist Gil Dobrica, Ilarion Ciobanu, Stefan Mihăilescu Brăila sau Cristian Gâtu.

“Am rămas impresionat de iniţiativă Ancăi Pandrea. Povestea lui merge mai departe acum în Cinema Pub. Din el vor bea artiştii care vor cânta săptămânal de acum înainte în pub-ul meu”, a declarat Alex Piscunov.

Localul este inspirat din atmosferă anilor 1930. În această afacere, artistul s-a asociat cu regizorul Alex Ceauşu.

“Cinema Pub propune un concept inedit prin aerul retro pe care îl emana. Zici că te-ai întors în timp, în urmă cu aproape o sută de ani. Am înlocuit mocheta cu nişte covoare persane vechi, am cumpărat câteva aparate de filmat de colecţie. Însă principala atracţie este o pianină din anul 1910, pe care am găsit-o undeva pe la Reşita. Pianină funcţionează perfect, iar invitaţii vor avea parte astfel de o surpriză în seara deschiderii”, declară Alex.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639551-05-22

TAGURI: Alex piscunov, zero, anca pandrea, iurie darie, cinema pubComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image