2017-01-17 19:14

MONDEN


Jack Spintecătorul îl promovează pe Dracula

 |  21:00

Paul Lister, realizatorul filmului „Wild Carpathia” în care Prinţul Charles promovează România, a declarat în cadrul Târgului de Turism World Travel Market 2011 de la Londra că următoarele vedete pe care le-ar putea coopta în proiectele sale ar fi Nicole Kidman şi Johnny Depp. Dacă vor fi găsiţi bani suficienţi pentru ca starurile de la Hollywood să ne ia în seama propunerea, în curând ar putea apărea afişe cu Jack Spintecătorul, personaj interpretat de Johnny Depp în 2001, îndemnând turiştii străini să vină în România pentru a-l cunoaşte pe Dracula, una dintre atracţiile pentru care vizitatori din toate colţurile lumii se înghesuie să ne treacă graniţa.

Dedicat Carpaţilor şi pădurilor lor, descrise ca „ultimul mare teritoriu sălbatic al Europei”, documentarul „Wild Carpathia” este prezentat la standul României de la Târgul de Turism World Travel Market 2011 de la Londra. „După ce am reuşit să îl implicăm pe Prinţul Charles în acest proiect, pentru următoarele vom încerca să atragem nume cunoscute, actori, cărora nu le sunt străine locurile din România. Ar putea fi Nicole Kidman sau Johnny Depp, care au mai lucrat în România. Sper să îi putem implica în următoarele filme documentare”, a declarat Paul Lister. De asemenea, acesta a precizat că are în plan realizarea mai multor proiecte în România, prin intermediul fundaţiei The European Nature Trust. „Pentru următorul proiect avem alocată suma de 250.000 de euro. Va fi vorba despre deplasarea în zonele rurale cu un autobuz suspendat, pentru a învăţa copiii despre protecţia mediului”, a spus acesta.

Prezentă în România cu ocazia filmărilor pentru „Could Mountain”, Nicole Kidman s-a declarat încântată de peisajele pe care le-a văzut în ţara noastră. Atât de încântată, încât şi-a învoit copiii de la şcoală şi i-a adus în România ca să le arate Branul şi Sighişoara. Actriţei i-a plăcut viaţa cu iz arhaic pe care a dus-o în România şi nu i-a venit să creadă că vedea oi adevărate în fiecare zi în drum spre muncă, informează revista „Unica”. Totuşi românii care au avut şansa să o cunoască au spus că Nicole Kidman este un pic îngâmfată. Despre Johnny Depp se spune că este o persoană cu o mie de feţe şi că poate fi când incredibil de generos, când plin de fiţe şi pretenţii exagerate. Depinde de toane. Ioniţă de la Clejani, în schimb, susţine că lecţia modestiei a primit-o chiar de la soţul Vanessei Paradis. „Johnny Depp trebuia să îl boteze pe băiatul meu, dar am avut turneu şi am amânat, iar când am stabilit data botezului nu a mai putut veni el. Am învăţat de la Johnny Depp că trebuie să fiu modest şi să tratez orice invitaţie şi orice om cu acelaşi respect, indiferent de statutul social”, susţine lăutarul care a reuşit să-l cucerească pe Depp cu muzica lui.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639265-08-24

TAGURI: nicole kidman, jack spintecatorulComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image