2017-01-19 11:25

MONDEN


Jamie Oliver a găsit o comoară în subsolul restaurantului său

 |  19:06
Jamie Oliver a găsit o comoară în subsolul restaurantului său

“Ban la ban şi păduche la păduche trage!” este o vorbă din popor care se verifică perfect în cazul lui Jamie Oliver. Vestitul bucătar care are o avere de 65 de milioane de lire a găsit în subsolul unui restaurant celui mai nou restaurant al său peste un milion de lire sterline.

Celebrul maestru bucătar vrea să transforme o veche bancă din Manchesterîn restaurant şi, în timpul lucrărilor de reabilitare, muncitorii au descoperit seifuri din 1935. După ce au încercat în zadar să-i găsească pe proprietarii seifurilor, oficialii Băncii Angliei au deschis cutiile, în care au descoperit mii de dolari, bijuterii şi benzi cu înregistrări originale ale trupelor Joy Division şi New Order. Toate obiectele şi întreaga sumă de bani au fost predate trezoreriei, iar restaurantul urmează să fie deschis marţi seară.

Jamie Oliver a scris numeroase cărţi de bucate, a realizat serii televizate, colaborări cu BBC şi Channel 4, difuzate în peste 50 de ţări. În "Happy Days with the Naked Chef", ca parte a unui turneu de show-uri live, Jamie a gătit în faţa unor arene pline de fani. El a fost invitat de Tony Blair să gătească o cină la reşedinţa oficială din Downing Street nr. 10, iar cu ocazia zilei de naştere a reginei Elisabeth a II-a, a fost decorat cu titlul de Membru de Onoare al Ordinului Imperiului Britanic.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639554-03-17

TAGURI: Jamie oliver, comoara, subsol, restaurantComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image