2019-01-20 20:08


Janet Jackson își pregătește reîntoarcerea în muzică

 |  18:04
Janet Jackson își pregătește reîntoarcerea în muzică

Așteptarea a lua sfârșit pentru fanii cântăreței Janet Jackson. Artista plănuiește să revină în forță pe scena muzicală! După ce în ultima vreme, ea a stat departe de viața publică, vedeta a anunțat că pregătește, anul acesta, un nou album, dar și un turneu mondial.

Potrivit site-ului publicaţiei The Hollywood Reporter, artista americană a publicat sâmbătă pe contul ei de Twitter un link către o înregistrare video, în care vedeta, cu vocea ei inconfundabilă, face următorul anunţ: "V-am promis că veţi auzi acest lucru chiar de la mine şi acum aveţi ocazia de a auzi. În acest an: cântece noi; un turneu mondial nou; un nou concept. Am ascultat ce aveaţi să-mi spuneţi. Să continuăm această conversaţie!".

Făcând, probabil, referire la titlul noului album sau la titlul primului single de pe noul material discografic, acel mesaj de pe Twitter al cântăreţei americane a fost însoţit de mesajul "My Conversation" ("Conversaţia mea") şi de hashtag-ul "Conversations In A Cafe" ("Conversaţii într-o cafenea").

Cel mai recent album de studio al cântăreţei Janet Jackson, care a împlinit sâmbătă vârsta de 49 de ani - "Discipline", al 10-lea din discografia sa -, a apărut pe piaţă în anul 2008 prin intermediul casei de discuri Island. Acel album a fost urmat de o colecţie Greatest Hits în 2009.

În ultimii ani, Janet Jackson a dispărut aproape complet din viaţa publică şi a evitat atenţia presei internaţionale, adoptând un stil de viaţă foarte discret şi locuind mai mult în Orientul Mijlociu, alături de cel de-al treilea soţ al ei, omul de afaceri Wissam Al Mana.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2015-05-16

TAGURI: janet, jackson, muzica, album, turneu, cantece, cariera
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri

loading...