2017-01-21 10:38

MONDEN


Janet Jackson este „Grinch-ul anului 2011“

 |  12:47
Janet Jackson este „Grinch-ul anului 2011“

Cântăreaţa Janet Jackson a fost desemnată „Grinch-ul anului 2011” de organizaţia PETA, grup ce militează pentru drepturile animalelor, potrivit Mediafax. Janet Jackson a primit această titulatură din cauza preferinţelor sale vestimentare.

Grinch este un personaj creat de desenatorul şi ilustratorul american Dr. Seuss, în 1957, pentru volumul de benzi desenate „How the Grinch Stole Christmas!”, adaptat pentru marele ecran în anul 2000, în lungmetrajul „Cum a furat Grinch Crăciunul”. Pentru că Grinch ura sărbătorile, cu timpul, numele său a început să fie folosit pentru a descrie o persoană care nu apreciază spiritul Crăciunului sau o persoană hrăpăreaţă.

Reprezentanţii PETA susţin că „Janet Jackson a exploatat bunăstarea animalelor în alegerile ei vestimentare mai mult decât oricare altă vedetă în 2011”. Şi Rihanna a supărat PETA, după ce a purtat o rochie din pene de struţ, în luna septembrie a acestui an, iar Kelis a fost criticată pentru că a purtat în public o haină din blană naturală.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639269-06-24

TAGURI: Janet_Jackson, Grinch, drepturi, animale, petaComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image