2019-02-18 00:12


Jean-Claude Van Damme a suferit un atac de cord

 |  12:16
Jean-Claude Van Damme a suferit un atac de cord
Actorulbelgian Jean-Claude Van Damme a suferit un atac de cord în timp ce se afla peplatourile unde se filmează cel mai recent lungmetraj în care a fostdistribuit, filmul de acţiune "Weapon", informează popeater.com.

Actorulbelgian a suferit acest atac de cord, despre care presa americană afirmă că afost unul minor, la doar o zi după ce a împlinit vârsta de 50 de ani.

Agentulde presă al actorului a declarat pentru MTV News că Van Damme "esteOK".

Filmărilepentru pelicula "Weapon" au avut loc în România până la sfârşitulsăptămânii trecute, când echipa de producţie s-a mutat la New Orleans (SUA)pentru trei zile de filmare. La puţin timp după sosirea în SUA, au apărutcâteva complicaţii, iar filmările au fost suspendate. Ulterior, presa americanăa aflat că acele "complicaţii" la care se refereau producătoriifilmului au constat într-un atac de cord suferit de Van Damme.

Actorul afost internat la un spital din New Orleans, unde a fost însoţit de soţia sa,Gladys Portugues. După externare, cuplul a decis să se întoarcă în ţara natală,Belgia, unde medicii se aşteaptă ca actorul să beneficieze de o însănătoşirecompletă.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :638945-12-20
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiriSTARBAG
loading...