2017-01-21 19:36

MONDEN


Jennifer Lopez, la al treilea divorţ. „Marc Anthony voia să-i conducă viaţa”

 |  17:56
Jennifer Lopez, la al treilea divorţ. „Marc Anthony voia să-i conducă viaţa”

Actriţa şicântăreaţa Jennifer Lopez şi cântăreţul de muzică latino Marc Anthony au decissă divorţeze după şapte ani de căsnicie, informează revista People. Jennifer şi Marc, care sunt părinţii a doi gemeni, Max şiEmme, în vârstă de 3 ani, au făcut publică decizia lor de a divorţa vineri după-amiazăprin intermediul unei declaraţii comune. Pe de altă parte, tabloidul Daily Mailcitează declaraţiile unui asociat de afaceri al fostului soţ al divei, care susţinecă principalul motiv al divorţului este acela că Marc încerca să-i controlezeviaţa lui Jennifer, care este o femeie cu o personalitate puternică.

"Am decis să punem capăt căsniciei noastre. Am ajuns la o înţelegereamiabilă cu privire la toate aspectele", au declarat, de comun acord,Jennifer Lopez şi Marc Anthony, pentru revista People. "Este un moment durerospentru toţi cei implicaţi şi apreciem respectul pentru intimitatea noastră înaceste momente", au precizat Jennifer şi Marc.

Cu aproximativ o săptămână în urmă, cei doi ar fi trebuie săfie oaspeţi de onoare la Gala Bafta din Hollywood, unde au fost prezenţi şiPrinţul William şi soţia sa, Kate. Cu toate astea, Jennifer şi-a făcut apariţiafără Marc Anthony şi a venit la eveniment însoţită de mama ei, Guadalupe.Jurnaliştii au remarcat şi faptul că de pe deget îi lipsea verigheta. La câtevazile după această întâmplare, purtătorul de cuvânt al vedetei a anunţat căaceasta divorţează de soţul ei. Daily Mail a reuşit, apoi, să adune câtevadeclaraţii relevante de la apropiaţii cuplului, care susţin că cele douăstaruri au început să aibă probleme în căsnicie încă din 2007. “Nu e o surpriză”,a declarat stilistul lui Jennifer Lopez, Phillip Bloch. “Marc îşi doreşte să aibătotul sub control. La început ei i-a plăcut asta, pentru că era alături de ea,iar cu ani în urmă el era foarte îndrăgostit de ea, aşa cum şi ea era de el”.Dar relaţia lor a avut de suferit imediat după ce mama lui J-Lo s-a mutat învila lor din Long Island, New York, pentru a o ajuta să aibă grijă de gemeniinou-născuţi. “Au avut probleme şi atunci când ea a aflat că el avea taxe neplătiteîn valoare de milioane de dolari, pentru proprietatea din Long Island”, spune şiEd Meyer, asociat în afaceri cu fostul soţ al lui Jennifer, Ojani Noa. “O altăproblemă a fost că nu cădeau de acord asupra reşedinţei lor. Cariera lui J-Loera la Hollywood, şi ea dorea să trăiască în casa lor din Malibu, pe când Marciubeşte New Yorkul. Ea avea de gând să se mute la New York, într-un ultim efortde a-şi salva căsnicia. A vrut să facă asta de dragul copiilor. Cu disperare şi-adorit să evite un al treilea divorţ. Dar totul s-a terminat”, a mai spus Meyer.

Jennifer Lopez, în vârstă de 41 de ani, şi Marc Anthony, învârstă de 42 de ani, s-au căsătorit în cadrul unei ceremonii secrete în iunie2004. Căsătoria lor a venit la doar cinci luni după ce cântăreaţa s-a despărţitde actorul Ben Affleck. Ea a fost căsătorită cu ospătarul cubanez Ojani Noa dinfebruarie 1997 până în ianuarie 1998. După o relaţie de câţiva ani cu rapperulSean Combs (P. Diddy), Lopez s-a căsătorit cu dansatorul Cris Judd, de care adivorţat în iunie 2002, după o căsătorie ce a durat 10 luni. La rândul său,Marc Anthony a mai fost căsătorit cu fosta Miss Univers Dayanara Torres, cucare are doi copii - Cristin, în vârstă de 10 ani, şi Ryan, în vârstă de 7 ani.

Ed Meyer maipovesteşte că la scurt timp după venirea pe lume a gemenilor, Jennifer şi Marcau început să aibă certuri frecvente. „Mama lui Jennifer voia să-i conducă viaţa,dar şi Marc voia să-i conducă viaţa şi nu cred că J-Lo îşi dorea ca să ocontroleze cineva”.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639253-04-04

Mai multe imagini:
Jennifer Lopez, la al treilea divorţ. „Marc Anthony voia să-i conducă viaţa”
zoomComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image