2017-01-20 03:46

MONDEN


Joacă rol de Cupidon, la „Perechea potrivită”. Raluca Moianu revine la TVR 1

 |  19:36
Joacă rol de Cupidon, la „Perechea potrivită”. Raluca Moianu revine la TVR 1

Raluca Moianu se întoarce la TVR 1, unde vaprezenta o nouă emisiune din grila de primăvară a postului. Din 21 martie,Raluca Moianu moderează, la TVR 1,Perechea potrivită,oemisiune care dă şansa oamenilor de orice vârstă de a-şi găsi sufletul pereche.

În fiecare săptămână, trei bărbaţi şi treifemei se întâlnesc în platoul emisiunii Perechea potrivită, încercând,pe parcursul a trei zile, să se cunoască. În acest timp, specialişti înpsihologie, astrologie şi în comunicare non-verbală vor aprecia şansele lor dea forma cupluri.

Din anul 2000, numele Ralucăi Moianu s-aidentificat cu o emisiune de succes a Televiziunii Române: Iartă-mă, pecare a prezentat-o la TVR timp de şapte ani. „Mi-am împărţit mereu viaţa întreradio şi televiziune. Am avut însă norocul să fac lucruri care-mi plac şi săfiu iubită”, mărturiseşte Raluca. „Sper ca de această dată telespectatorii TVR1 săverse doar lacrimi de fericire. La Iartă-mă aveam parte şi demultă tristeţe", mai spune Raluca Moianu, prezentatoarea emisiunii Perechea potrivită de laTVR 1.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639240-02-20Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

BLEGUNEA
04 Mar 2011

Hei-hei Nea Alecoooo - strege tot?

Adauga un comentariu

Random image