2017-01-16 21:55

MONDEN


Jodie Foster i-a luat apărarea lui Mel Gibson: Este incredibil de iubitor şi de sensibil

 |  18:20
Jodie Foster i-a luat apărarea lui Mel Gibson: Este incredibil de iubitor şi de sensibil

Actriţa şi regizoarea Jodie Foster i-a luat apărarea colegului ei MelGibson, care tocmai a fost plasat în regim de eliberare condiţionată pentrutrei ani, din cauza acuzaţiei de violenţă conjugală, şi l-a descris pe actorulaustralian ca pe un om "sensibil" care a avut "o viaţă cu multeîncercări"."Dumnezeule, îl ador pe acest bărbat!", a declarat într-un interviupublicat, joi, în revista Hollywood Reporter renumita Jodie Foster, cea care aregizat lungmetrajul "The Beaver", în care actriţa americană joacăalături de Mel Gibson. "Îi voi fi întotdeauna recunoscătoarepentru performanţa lui din acest film. El a adus multă durere acestui personajdespre care am discutat împreună în ultimii ani şi despre care ştiam că făceaparte din psihologia lui, din felul lui de a fi. Este un aspect dinpersonalitatea lui minunată şi am vrut să arăt acest lucru publicului", adeclarat Jodie Foster.

Actorul,obligat să se prezinte la tribunal săptămâna trecută, a decis să nu conteste acuzaţia de violenţă conjugală comisă asuprafostei sale iubite, Oksana Grigorieva, şi a semnat o înţelegere cu procuraturaamericană care îi permite să evite condamnarea la închisoare. Actorulaustralian joacă în "The Beaver" rolul unui director de companieaflat în dificultate, care apelează la o păpuşă marionetă în forma unui castorşi căreia îi împrumută sentimente umane.

Mel Gibson aacceptat să participe la acţiunile de promovare a filmului, care va fi lansatîn luna mai în Statele Unite, în ciuda riscului ca jurnaliştii să îi pună maidegrabă întrebări despre problemele sale din viaţa privată. Pentru acest lucru,Jodie Foster îi este recunoscătoare. "Este incredibil de iubitorşi de sensibil", a declarat actriţa, recunoscând că actorul australian nueste însă un "sfânt" şi că "are o gură mare"."Însă am ştiut chiar din clipa în care l-am văzut pentru prima oară că îlvoi iubi până la sfârşitul zilelor mele", a adăugat Jodie Foster.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639240-07-31Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image