2019-01-20 17:19


Johnny Depp a compus pentru noul album Steven Tyler

 |  08:46
Johnny Depp a compus pentru noul album Steven Tyler

Steven Tyler, solistul trupei Aerosmith, pregăteşte lansarea unui album solo pe care se află şi piese compuse alături de Johnny Depp, informează Billboard.com.

Steven Tyler a înregistrat o serie de piese solo în ultimii ani, dintre acestea fiind lansată doar piesa "(It) Feels So Good", în 2011, şi a precizat că s-a bucurat de sesiuni în care a compus muzică alături de Johnny Depp, dar până acum colaborarea dintre cei doi nu s-a concretizat sub forma unui album.

Johnny Depp a mai colaborat de-a lungul timpului şi cu alţi muzicieni. El apare la chitară în piesele "Fade In-Out" şi "Fade Away (Warchild Version)" a celor de la Oasis. Johnny Deep are de asemenea  mai multe melodii  pe coloana sonoră a filmelor Chocolat şi Once Upon a Time in Mexico, în care interpretează şi rolul principal.

"Fac un album solo pentru că mi se pare super sexi să compui muzică împreună cu Johnny Depp. Mi se pare penibil faptul că am compus încă de acum cinci ani o serie de piese noi şi nu am reuşit încă să termin albumul", a declarat Steven Tyler.

Steven Tyler a infirmat eventualele zvonuri cu privire la viitorul trupei Aerosmith. "Nu, trupa nu se desfiinţează. Dacă eu lucrez la un album solo, nu înseamnă că nu pregătim ceva şi în formula Aerosmith".


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2013-07-06

GALERIE MEDIA


TAGURI: johnny, depp, steven, tyler, album, compus
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri

loading...