2017-01-21 00:00

MONDEN


Jojo: Mândria şi iubirea soţului meu atunci când l-a văzut pe cel mic mi-au încălzit sufletul pentru totdeauna!

 |  16:28
Jojo: Mândria şi iubirea soţului meu atunci când l-a văzut pe cel mic mi-au încălzit sufletul pentru totdeauna!
În noaptea de joi spre vineri, Jojo l-a aduspe lume pe Achim Ioan, cu două zile mai devreme decât se aşteptau medicii. “Am plâns cele mai frumoase lacrimi din viaţamea! Şi eu şi Ionuţ am trăit un moment de miracol când am fost anunţaţi că avembăiatul pe care ni l-am dorit atât de mult”, a mărturisit fericită Jojo lascurt timp după ce, în dimineaţa zilei de vineri, 10 iunie, la ora 1.30, l-aadus pe lume pe primul său copil. Catalina Grama este fericită mămica a unuibaiatel de nota 10, de 3,370 kilograme şi 51 de centimetri, care a venit pelume printr-o operaţie de cezariana la maternitatea Regina Maria şi care a fostîntâmpinat cu valuri de iubire de părinţii săi emoţionaţi şi de rudelenerăbdătoare să-l strângă în braţe.

“E superb şi mi se pare căseamănă cu amândoi! E impresionant... Sunt mama! Se pare că bebe a vrut să senască pe 10, la fel ca tatăl său a cărui zi de naştere o sărbătorim înseptembrie”, a mai spus emoţionată proaspătă mama. Catalina şi Ionuţ Grama suntîncepând de azi părinţii lui Achim Ionuţ, iar sentimentele pe care le încearcăsunt de nedescris: “Când inimioara lui a bătut alături de a mea şi l-am ţinutpentru prima dată la piept, m-am simţit cu adevărat bogată. Îmi venea să striglumii întregi ca o regină: “S-a născut Achim Ioan Grama!”. Cea mai frumoasăimagine a fost aceea a lui Achim în braţele bărbatului pe care îl iubesc.Mândria şi iubirea soţului meu atunci când l-a văzut pe cel mic mi-au încălzitsufletul pentru totdeauna. Suntem o familie binecuvântată”, a mai declarat copleşităde fericire actriţa din “Serviciul Roman de Comedie” de la Pro Tv.

Achim din “Moromeţii” a fost inspiraţiapentru numele copilului

Jojo a mărturisit înrepetate rânduri că era pregătită cu două nume pentru bebeluş, Ionuţ pentrubăiat şi Ana, numele bunicii sale, în cazul în care copilaşul ar fi fostfetiţă. Ea şi soţul sau nu au dorit să afle sexul copilului până în clipa încare acesta a venit pe lume, iar vestea că e băieţel i-a bucurat nespus. Şialegerea numelui Achim are o poveste interesantă. Jojo a povestit că într-oseară se uită împreună cu soţul sau la filmul “Moromeţii”, una dintre cele maibune producţii cinematografice romaneşti, iar la un moment dat Victor Rebengiucîl strigă pe fiul său, Achim. “Văzusem de nenumărate ori scena respectivă, daratunci ne-a părut altfel. Ni s-a părut un prenume atât de special, încât ne-ampromis să îl cheme aşa şi pe al nostru de vom avea un fiu. La premiile Gopo,Ionuţ i-a spus maestrului Rebengiuc, pe care îl admiram enorm, că ne gândim laAchim ca nume pentru băiat. Domnul Rebengiuc a râs încântat. Nu a crezut atuncică Ionuţ a văzut “Moromeţii” de peste 37 de ori. Dar este adevărat. Aşa l-amdescoperit pe Achim. Datorită domnului Rebengiuc”, povesteşte vedeta Pro Tv.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639249-11-12Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image