2018-11-12 20:30


Jojo şi-a pus silicoane

 |  14:39
Jojo şi-a pus silicoane

Surprize mari în “Clanul Lupilor” miercuri seara de la 20.30! Madam Marga (Jojo) este decisă să facă o mare schimbare: vrea să-şi pună silicoane.

Iar pentru asta, simpatica băbuţă de la “Serviciul Român de Comedie” va apela la sfaturile unui specilaist, care îi propune mai multe variante. Pentru că nu doreşte însă să cheltuiască foarte mulţi bani, Marga ia hotărârea să îşi pună silicoane atipice: sunt din argilă de Horezu, fabricate de nişte meşteri olari şi necesită mare atenţie la caldură pentru că se pot întări şi crapă. Ce se va întâmpla cu decizia Margăi, telespectatorii Pro Tv vor afla în ediţia de miercuri, de la 20.30.

Tot atunci, reporterii frenetici Cătălin Neamţu şi Cosmin Natanticu merg acasă la Irinel Columbeanu pentru un interviu care se va lăsa cu hohote de râs. Acesta le va povesti reporterilor SRC că dacă va câştiga alegerile în Capitală, are de gând să se mute în Primărie, să plătească chirie şi să locuiască acolo. Şi Marian Vanghelie vine miercuri seara la “Serviciul Român de Comedie” pentru un interviu spumos şi nu va pleca înainte să doneze pentru o cauză umanitară un ceas de colecţie.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639560-03-12

TAGURI: Jojo, Marga, silicoane
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...