2019-01-22 21:02


„J.R.” va juca în serialul “Neveste disperate”

 |  17:42
„J.R.” va juca în serialul “Neveste disperate”

ActorulLarry Hagman, celebru pentru rolul J.R. Ewing din serialul "Dallas",se întoarce la televiziune într-un rol în producţia ABC "Nevestedisperate", potrivit Reuters. Starul serialului "Dallas" vaajunge pe Wisteria Lane la începutul anului viitor, în rolul unui personaj careare o idilă cu Stella Wingfield, jucată de Polly Bergen. Wingfield este mamapersonajului Lynette Scavo, interpretat de Felicity Huffman. "Am decis sămă duc la filmări săptămâna viitoare", a spus Hagman, care nu a văzutniciodată serialul, dar este încântat să joace alături de un mare star ca PollyBergen. Aceasta a fost nominalizată la premiile Emmy în 2008, pentru rolul din"Neveste disperate".

În film,Stella a făcut rost de marijuana pentru fiica ei Lynette, care făceachimioterapie după ce a fost diagnosticată cu cancer. Ca o coincidenţă, Hagmaneste un susţinător al marijuanei folosite în scop medical.

Pentru ase pregăti pentru rol, Hagman a spus că va viziona mai multe episoade dinserial.

În plus,Hagman a mai spus că este în negocieri pentru o variantă modernă a serialului"Dallas", care îi va include pe Patrick Duffy (Bobby) şi Linda Gray(Sue Ellen). Potrivit scenariului pe care l-a citit, noua versiune "se vaconcentra pe copii şi nepoţi", a spus Hagman.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :638951-12-29
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri

loading...