2017-01-21 02:09

MONDEN


Julia, piele şi os din cauza amantlâcului

 |  21:00
Julia, piele şi os din cauza amantlâcului

Anul trecut pe vremea aceasta, viaţa Juliei Jianu atârna de un fir de aţă, bărbatul care spune că a fost amantul ei vreme de şase luni susţinând că blonda i-a trimis mesaje disperate în care îl anunţa că se omoară. Deşi a făcut turul televiziunilor la timpul acela pentru a dezminţi amantlâcul, se vedea cu ochiul liber că Julia este foarte afectată de scandal. Foarte slabă, cu cearcăne adânci şi trasă la faţă, cântăreaţa a făcut eforturi să îşi revină, însă efectele şocului se păstrează şi acum.

“Te rog din suflet. Fă ce ştii că este mai bine, dar nu mai da mesaj şi nu mă mai suna. Am viaţa şi sănătatea distruse! Am pierdut tot. Rezolvă ce mai poţi, fără să mă ţii la curent, şi-ţi doresc linişte în viaţă, că eu nu o mai am!”, a declarat Bogdan B., cel care s-a autodenunţat a fi fost amantul Juliei, că i-ar fi scris aceasta într-un mesaj telefonic. Numai ei ştiu dacă a fost sau nu adevărat ceea ce s-a spus în urmă cu un an, cert este însă faptul că Julia a traversat atunci o perioadă extrem de dificilă care s-a reflectat în aspectul său exterior.

Cu ochii plânşi şi cearcăne adânci, cântăreaţa părea că nu a mai mâncat de ceva timp, iar zâmbetul care până la vremea aceea era nelipsit, dispăruse. Încerca, pe la diverse emisiuni, să nege amantlâcul şi chiar dacă a fost susţinută de soţul său, ceva nu se legă în declaraţiile lor, iar privirile le trădau adevăratele trăiri interioare. La un an de la acele momente aproape tragice pentru Julia, având în vedere faptul că a intenţionat chiar să se sinucidă, blonda nu pare că şi-a revenit.

La un eveniment monden marca Silhouette, Julia Jianu a afişat o siluetă mai mult decât trasă prin inel, stârnind discuţii în rândul celor prezenţi la întâlnire. Toată lumea s-a mirat de faptul că blonda a slăbit extrem de tare şi că nici la faţă nu arăta foarte bine, în ciuda machiajului. Fardurile nu au reuşit să camufleze cearcănele, iar Julia nu prea părea în apele ei, deşi încerca să zâmbească. Nici măcar cremele scumpe cu celule stem în compoziţie nu au reuşit să-i aducă strălucirea pe faţă, fiind evident faptul că blonda nu a trecut încă peste scandalul din urmă cu un an.

Deşi susţine că este foarte fericită alături de soţul ei, Bogdan, şi că împreună vor merge de sărbători în Austria, aşa cum fac an de an, gurile rele susţin că mariajul lor nu merge ca pe roate, mai ales că Julia nu reuşeşte să rămână însărcinată, deşi îşi doreşte foarte mult un copil.

A avertizat că se sinucide

„Sper să vii la înmormântarea mea, cât de curând. Cu o floare şi cu un gând bun! Şi o să ştiu măcar că prima am fost eu, cea care ţi-am dat flori! Sincer şi cu iubire! Acum, duritatea şi răutatea din tine m-au doborât! Oamenii răi întotdeauna triumfă! Dumnezeu are cu mine alt plan, de nu mi-a lăsat strop de raţiune, ci doar inima! Eu te-am rănit, zici, iar tu ai călcat în picioare pe cadavrul meu! Te rog din inimă! Lasă-mă să-mi păstrez o ultimă fărâmă de onoare şi să mai salvez ceva! Nu mai declara nimic!", i-a scris Julia presupusului amant într-un sms.

Şi Demi Moorea slăbit îngrozitor

Suferinţa pe care i-a pricinuit-o Ashton Kutcher când a decis să o înşele cu o domniţă mult mai tânără a fost greu de îndurat pentru frumoasa Demi Moore. Şi dacă înainte să fie dezvăluit amantlâcul, actriţa de 49 de ani posta poze sexy pe conturile sale de socializare şi era mândră nevoie mare de formele sale, acum este . La o înălţime de 1,65 m, Demi cântăreşte 44 de kilograme, o greutate mult sub limita normală. Apropiaţii se tem pentru sănătatea ei, pentru că Demi nu mănâncă şi se consumă foarte mult, venind ca un şoc pentru ea, având în vedere că tot timpul au afişat o relaţie fericită, nici ea, şi nici cei din jur nefiind pregătiţi pentru aşa o lovitură.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639268-10-25

Mai multe imagini:
Julia, piele şi os din cauza amantlâcului
zoom

TAGURI: Julia jianu, amant, divort, scandalComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image