2019-02-23 05:23


Julia Roberts, enervată de un paparazzo care o urmărea

 |  19:17
Julia Roberts, enervată de un paparazzo care o urmărea
JuliaRoberts a avut o altercaţie cu un paparazzo care dorea să o fotografieze peactriţa americană în timp ce aceasta se plimba prin Los Angeles alături desoţul şi copiii ei, informează radaronline.com.

Incidentula avut loc luni, când Julia Roberts, în vârstă de 43 de ani, se plimba prin LosAngeles împreună cu soţul ei, Danny Moder, şi cei trei copii ai cuplului -gemenii Hazel Patricia şi Phinnaeus Walter, în vârstă de şase ani, şi HenryDaniel, în vârstă de trei ani.

DeşiJulia Roberts are, de regulă, o relaţie foarte bună cu presa, fiind o prezenţăplăcută pe covorul roşu sau în timpul conferinţelor ocazionate de lansările filmelorîn care joacă, actriţa americană adoptă de fiecare dată un comportament extremde protector atunci când este vorba de copiii ei, declarând în multe ocazii căexistă anumite reguli care nu trebuie încălcate.

Luni,actriţa americană s-a postat la doar câţiva centimetri în faţafotoreporterului, i-a adresat câteva cuvinte dure şi i-a cerut să nu-i maifotografieze familia.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :638951-12-29
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri
STARBAG
loading...