2018-12-12 09:36


Jurații au votat. Ei vor merge în semifinalele "Românii au talent"!

 |  13:22
Jurații au votat. Ei vor merge în semifinalele "Românii au talent"!

Ultima rundă de audiţii a celui de-al cincilea sezon Românii au talent a avut loc vineri seară, când telespectatorii au făcut cunoştinţă cu ultimii pretendenţi la titlul de cel mai talentat român al acestui sezon, dar şi cu deciziile juraţilor pentru eroii care vor merge mai departe în semifinale. A fost o seară incendiară, plină de emoţii şi momente care au sensibilizat, au surprins sau au stârnit amuzamentul celor prezenţi în sală. Reacţiile celor patru juraţi, Andra, Mihaela Rădulescu, Andi Moisescu şi Bebe Cotimanis, dar şi cele din culise ale gazdelor emisiunii, Smiley şi Pavel Bartoş, au fost savuroase şi au făcut deliciul publicului şi al telespectatorilor.

Pe întreaga durată de difuzare, 20:30 – 23:29, peste 3.5 milioane de telespectatori au urmărit spectacolul de la Românii au talent, iar în minutul de maximă audiență de la 22:14, aproape 5 milioane de români au fost cu ochii pe cel mai iubit show de divertisment din România.

Cea de-a noua ediţie a noului sezon Românii au talent a înregistrat 20.9 puncte de rating și 49.6% share în intervalul de difuzare 20:30 – 23:29, pe publicul comercial, cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani, de peste şase ori mai mult decât postul de televiziune clasat pe locul doi, care a obţinut 3.4 puncte de rating și 8.0% share.

La nivelul publicului din mediul urban, PRO TV a condus detaşat, cu 18.3 puncte de rating și 37.6%  share, pe când următorul post clasat a înregistrat o audiență medie de 5.0 puncte de rating și 10.3% share.

La nivel național, PRO TV rămâne și de această dată lider, cu o audiență medie de 19.0 puncte de rating și 38.4% share, locul secund înregistrând 5.1 puncte de rating și 10.2% share.

Spectacol desăvârşit, emoţii şi decizia juraţilor pentru semifinale

Mii de concurenţi au venit la preselecţiile Românii au talent, sute dintre ei şi-au prezentat numerele în faţa juraţilor şi numai 60 se vor lupta pentru titlul de erou naţional şi pentru marele premiu de 120.000 de euro sau pentru cel de originalitate în valoare de 10.000 de euro. Audiţiile noului sezon s-au încheiat aseară, când ultimii concurenţi şi-au demonstrat talentul în faţa juraţilor, reuşind să creeze momente memorabile şi să stârnească reacţii inedite în sală. Tot aseară, juraţii au avut parte de unul dintre cele mai dificile momente: alegerea celor mai buni 60 de concurenţi dintre cei care au obţinut în timpul preselecţiilor 3 sau 4 de DA.

Seara a debutat în aplauzele publicului, cu Fanfara Shukar. Membri fanfarei au interpretat excepţional mai multe melodii şi au reuşit să impresioneze juraţii, dar şi pe Smiley şi Pavel, care au reacţionat la fiecare acord. Momentul a fost unul plin de energie şi voie bună, iar Bebe, încântat de prestaţia de pe scenă, a spus: “Sunteţi foarte buni! Avem nevoie de voi, avem nevoie de energia voastră!”. În final, Fanfara Shukar a primit 4 de DA.

Unul dintre cele mai emoţionante momente ale ultimei runde de audiţii a fost prezentat de Tetiana Galitsyna. Concurenta a pictat cu ajutorul luminii, creând un moment inedit, spectaculos şi plin de sensibilitate. Prestaţia sa a fost apreciată de către juraţi, iar Andi i-a transmis: “E minunat! E neaşteptat, e pentru prima oară când vedem aşa ceva la emisiune! A fost un moment extrem de emoţionant.”. Toţi juraţii au fost în asentimentul lui Andi şi i-au acordat tinerei 4 de DA, cu care a mers în etapa următoare.

Alin Neagu a demonstrat că la numai 10 ani deţine perfect tehnica dansului acrobatic. Micuţul a reuşit să transmită foarte multă energie cu numărul său şi a dovedit că este talentat şi merită să meargă mai departe. Mihaela, impresionată de prestaţia lui Alin, a spus: “Ai tot ce înseamnă baza unui dansator profesionist de nivel internaţional.”. În final, concurentul a primit 4 de DA din partea juriului şi a mers în etapa jurizării.

Un număr inedit de belly-dance a fost prezentat vineri seara pe scena talentelor de către Georgian Banu. Tânărul a arătat că este foarte bun şi că acest tip de dans nu este adresat doar fetelor, ci şi un băiat se poate descurca la fel de bine. Georgian a reuşit să facă spectacol şi, chiar dacă Bebe nu a fost convins de numărul său, Andra, Mihaela şi Andi au decis să-l trimită în etapa următoare cu 3 de DA. În momentul verdictului, Mihaela i-a spus lui Georgian: “A fost foarte bun momentul! Eşti un foarte bun dansator!”

Un moment plin de tradiţie şi emoţie a fost prezentat pe scena de la Românii au talent de către cele două membre ale grupului Maramureşencele. Făcând parte din două generaţii diferite, concurentele au reuşit să facă spectacol şi să sensibilizeze cu un număr ce a combinat torsul, cântecul şi glumele. Au distrat şi sensibilizat publicul, dar şi juraţii, iar Andra le-a transmis: “A fost o reală plăcere să mă întorc şi să ascult graiul vostru ardelenesc!”. În final, Maramureşencele au mers în etapa următoare a competiţiei cu 3 de DA.

Ionuţ Cocoş a venit timid la preselecţii, reuşind să surprindă juraţii cu talentul său. A cântat O sole mio într-o manieră de excepţie şi a reuşit să ridice juriul în picioare cu interpretarea sa. Publicul a fost impresionat de prestaţia concurentului şi l-a aplaudat îndelung. În momentul verdictului, Andi i-a spus lui Ionuţ: “Momentul tău a fost ca o binecuvântare!”. Ionuţ Cocoş a obţinut 4 de DA din partea juraţilor şi a mers în etapa jurizării.

Micuţa Mădălina Tofan a adus pe scenă un număr excepţional de balet. Concurenta a demonstrat că, la numai 11 ani, are o tehnică incredibilă, reuşind să realizeze un moment plin de graţie şi talent autentic. Impresionată de prestaţia Mădălinei, Mihaela i-a transmis: “Eşti o balerină talentată!”. Toţi cei patru juraţi au fost încântaţi de moment şi au acordat 4 de DA, cu care concurenta a mers mai departe în competiţie.

La 62 de ani a arătat că se simte ca la 19 şi că sportul este parte din viaţa sa. Margareta Apostu a pregătit pentru Românii au talent un moment de dans cu elemente de gimnastică ritmică şi a demonstrat că talentul nu are vârstă. Bebe, încântat de prestaţia concurentei, s-a ridicat în picioare şi a aplaudat-o, iar în momentul verdictului, Andra i-a spus: “Abia aştept să vă văd cum vă bucuraţi la al doilea DA! Răspunsul meu este DA!”. Margareta Apostu a mers în etapa jurizării cu 4 de DA.

Remus Gabriel Mihai a venit în faţa juraţilor şi a arătat că este foarte talentat. Şi-a dorit să demonstreze că beatbox-ul înseamnă înainte de toate, claritate, flow şi percuţie, şi a reuşit, primind laude din partea juraţilor. “Eu sunt un om al ritmului. Îţi pot confirma că eşti un beatboxer foarte bun. Bravo!”, i-a spus Andi. Toţi cei patru juraţi au fost impresionaţi de calităţile concurentului şi i-au acordat 4 de DA, cu care acesta a mers în etapa jurizării.

Momentul prezentat de Eduard Ungureanu a fost unul plin de emoţie, care i-a sensibilizat pe toţi cei prezenţi în sală. Concurentul a reuşit să transmită perfect starea sa în momentul în care a cântat o melodie cu un mesaj puternic. Publicul s-a ridicat în picioare şi a aplaudat, iar juraţii au fost încântaţi de prezenţa lui Eduard. Andra, Andi şi Bebe au spus DA, cu care concurentul merge în etapa jurizării. “Din păcate, nu ai fost foarte bun, ai fost excepţional! Răspunsul meu este DA!”, i-a transmis Bebe micuţului.

Un moment excepţional de dans a fost prezentat aseară de către CSO Pantelimon. Membrii grupului s-au sincronizat perfect de fiecare dată şi au umplut scena cu energie şi voie bună. Au surprins juraţii, care au empatizat cu momentul lor şi au smuls ropote de aplauze din partea publicului. “Felicitări din tot sufletul pentru fiecare detaliu din acest dans! De la mine, DA!”, le-a spus Mihaela Rădulescu. În final, grupul CSO Pantelimon a obţinut 4 de DA şi a mers în etapa următoare a competiţiei.

Ana şi Ioan Vlas au venit pe scenă plini de voie bună şi cu zâmbetul pe buze. Au reuşit să creeze un moment interesant, în care au avut replici amuzante şi au cântat. Juraţii au fost plăcut surprinşi de prezenţa celor doi concurenţi şi au apreciat prestaţia lor, dar Mihaela şi Andi nu au văzut continuitatea momentului pentru o etapă viitoare a competiţiei. Andra şi Bebe au acordat  câte un DA, iar în final, după câteva discuţii, Ana şi Ioan Vlas au obţinut o steluţă albastră şi au mers în etapa jurizării.

Xenia Costinar, o tânără extrem de frumoasă cu un talent uriaş, care a reuşit să impresioneze atât juraţii, cât şi publicul, cu momentul său de excepţie. A interpretat impecabil o melodie la orgă şi a dovedit că merită să meargă mai departe în lupta pentru titlul de erou naţional. Încântat de prestaţia sa, Bebe i-a transmis: “De la om totul trebuie să fie frumos. La tine totul este frumos!”. Concurenta a obţinut 4 de DA şi a mers în etapa jurizării.

Nzouandoki Steller a venit pe scenă decis să impresioneze cu un număr inedit. A imitat diverse sunete, după care a dansat. Dacă la începutul momentului juraţii au fost rezervaţi în ceea ce priveşte talentul concurentului, aceştia au fost în cele din urmă încântaţi de prestaţia sa şi au decis să-l trimită în etapa jurizării cu 4 de DA. “Pentru mine eşti un personaj complet, extrem de carismatic şi foarte talentat. Eşti un izvor de energie pozitivă!”, i-a spus Andi.

Ana Maria Leonte a impresionat juraţii cu tehnica sa vocală în momentul în care a interpretat melodia De-ai fi tu salcie la mal. A transmis emoţie, dar şi putere, şi a smuls ropote de aplauze din partea publicului. Impresionată de calităţile concurentei, Andra i-a spus: “Bravo! O surpriză tare frumoasă! Mi-ai făcut ziua mai bună. Am ascultat o voce caldă, puternică.”. Ana Maria a obţinut 4 de DA din partea juraţilor, care au dus-o în etapa jurizării.

Un moment incendiar de flair bartending a fost prezentat pe scena de la Românii au talent de către cei doi membri ai grupului Bar busters. Cei doi au făcut spectacol şi au dat dovadă de foarte multă îndemânare, concentrare, dar şi talent. Au reuşit să transmită energie în sală şi au ridicat publicul în picioare pentru a le aplauda prestaţia. “Voi aveţi farmec. Aveţi un quelque chose care-mi place mie şi place şi publicului!”, le-a transmis Mihaela. Concurenţii au primit în final 4 de DA şi au ajuns în etapa jurizării.

Un alt moment inedit, nemaiîntâlnit până acum la Românii au talent, a fost prezentat de Inga Munteanu. Concurenta a realizat portretele juraţilor din plastelină şi gumă de mestecat. Aceştia au fost uimiţi de ideea Ingăi şi au apreciat talentul său. Andi, vizibil încântat de abilităţile tinerei, i-a spus: “Îmi place foarte mult demersul tău şi rezultatul final.”. Inga Munteanu a primit 4 de DA din partea juraţilor şi a mers în etapa următoare a competiţiei.

Ultimul concurrent prezentat vineri seara în ultima rundă de audiţii a noului sezon Românii au talent, a fost Cristian Ghirba. A cântat o melodie hip-hop compoziţie proprie şi a reuşit să transmită perfect mesajul său atât juraţilor, cât  şi publicului. Toţi cei prezenţi în sală au fost încântaţi de prestaţia sa, iar Bebe a declarat: “Poezia este atât de bună, încât trebuie neapărat să-ţi dau un DA cu plus!”. Concurentul a primit în final 4 de DA şi a mers în etapa jurizării.

Peste 100 de concurenţi au primit câte o steluţă albastră în cele nouă ediţii de preselecţii şi au mers în etapa jurizării.

Juraţii s-au întâlnit şi au revăzut toate momentele care au primit 3 sau 4 de DA, pentru a decide cine merge în semifinale. Au avut discuţii în contradictoriu, s-au luptat pentru concurenţii preferaţi şi au revăzut şi admirat împreună momentele de excepţie. După ore întregi de comentarii şi dezbateri, cei patru juraţi i-au ales pe cei mai buni 60 de concurenţi, trimiţându-i în semifinalele Românii au talent, care vor începe pe 8 mai, de la 20:30.

Chiar dacă le-a fost foarte greu să renunţe la unele numere, juraţii au fost în final mulţumiţi de faptul că i-au ales pe cei mai talentaţi, spectaculoşi şi creativi concurenţi ,care se vor bate pentru un loc în marea finală.

Seara de vineri a fost una specială pentru toţi telespectatorii, care au avut parte de momente incredibile alături de talente desăvârşite, sensibilitate, umor şi spectacol autentic.

Audiţiile s-au încheiat, iar semifinalele sunt din ce în ce mai aproape. Începând de vinerea viitoare, de la 20:30, românii vor trăi emoţia live alături de concurenţii preferaţi, pe care îi pot trimite direct în marea finală, numai la PRO TV.

 

 


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2015-05-02

TAGURI: romanii, talent, semifinale, pro, tv, juriu, andra, mihaela, radulescu, bebe, cotimanis, andi, moisescu, vot
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...