2019-02-21 02:00


Jurnal american. Episodul 34. Petrecerile tematice

 |  19:14
Jurnal american. Episodul 34. Petrecerile tematice

„Veniţi cu mustaţă sau cu pălărie”, aşa suna cea mairecentă invitaţie la petrecere pe care am primit-o, cum altfel, pe caleelectronică. Deşi am jurat că de data asta mă fac luntre şi punte să onorez aşacum se cuvine invitaţia, ajunul evenimentului m-a prins iar fără să am laîndemână costumaţia de rigoare. Apetitul americanilor pentru petrecerilecostumate este insaţiabil şi, deşi la început nu simţeam nici o atracţie pentruacest gen de maimuţăreală, ulterior pot spune că le-am prins gustul. Deşi încăn-am onorat cu costumul care se cuvine nici un astfel de eveniment, motivulpentru care n-am făcut-o s-a tranformat din indiferenţă în simpla lipsă de timppentru a da o raită prin magazinele specializate în articole pentru petreceri.

De la celebrul coif de hârtie îndesat pe capul fiecăruipetrecăreţ pe la zilele de naştere ale copiilor şi până la sofisticăriile costumelorde Halloween, elementele vestimentare asociate diferitelor evenimentecontribuie din plin la crearea unei atmosfere de spectacol, atât de dragă locuitorilordin ţara show-businessului. Tocmai de aceea există magazine imense în care poţigăsi şi cel mai neînsemnat brizbriz care ar putea să îţi fie necesar cu ocaziavreunui eveniment. Farfurii, şerveţele, baloane stau umăr la umăr cu feluritealte accesorii, mai mari sau mai mici, care pot să contribuie la desprinderea,pentru o seară, din cotidian şi la savurarea oricărui eveniment pe care s-arputea întâmpla să îl sărbătoreşti. Recunosc că veşmântul cel mai înspăimântătorpe care l-am zărit până acum a fost o robă de vampir cu o inimă de plastic cupompiţă ataşată şi cu vreo doi metri de vene, tot din plastic. Iar costumul pecare mi-aş fi dorit cel mai mult să îl îmbrac ar fi fost unul purpuriu, deprinţesă medievală. Şi, deşi sâmbăta trecută n-am reuşit să fac rost la timp deo pălărie potrivită, sunt totuşi optimistă, căci următoarea petrecere va fi unaîn pijamale şi acolo am de unde alege, chiar fără să mai trec pe la vreunmagazin.

Amalia Niţă

Chicago

http://amalia.revistatango.rohttp://www.amalia33.blogspot.com


Aparut in:

Ultima modificare in data de :638952-04-23
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


EEUGENIA CALIN
10 Ian 2012

Draga Amalia,sant din bucuresti,am gasit blog-ul tau ,cautind un alt nume si anume , tatiana saroiu, care impreuna cu sotul ei stefan saroiu, sint prieteni vechi, din adolescenta, si as vrea sa iau legatura cu ei, dar nu reusesc. Daca poti sa ma ajuti , am nevoie de adresa lor de mail,sau de facebook, sau oricare alta, ti-as ramine indatorata, adaugand mii de multumiri . Cu drag Eugenia Calin
Random imageUltimele stiri
STARBAG
loading...