2019-01-16 08:57


Justin Timberlake, în topul nominalizărilor pentru MTV Music Awards. VIDEO

 |  11:26
Justin Timberlake, în topul nominalizărilor pentru MTV Music Awards. VIDEO

În topul nominalizărilor la MTV Video Music Awards, se află Justin Timberlake, prezent la şase categorii, printre care videoclipul anului, scrie closermag.fr.

După şapte ani de absenţă, Justin Timberlake a primit şase nominalizări la MTV Video Music Awards, care recompensează anual cele mai bune clipuri video din toate genurile muzicale. Interpretul hitului “Sexyback”, care a revenit în fruntea topurilor cu albumul “The 20/20 Experience” la începutul anului, apare la cele mai prestigioase categorii, printre care Videoclipul anului şi Cel mai bun videoclip masculin. Videoclipul “Mirrors” l-a înscris şi la categoriile Cel mai bun videoclip pop şi Cel mai bun montaj, iar single-ul “Suit & Tie”, în duet cu Jay-Z, este nominalizat la Cea mai bună colaborare şi Cea mai bună regie.

Justin Timberlake este în competiţie directă cu Macklemore & Ryan Lewis, nominalizaţi şi ei la şase categorii. Hitul lor “Thrift Shop” este nominalizat la Videoclipul anului, iar al doilea succes al lor, “Can”t Hold Us”, a primit nominalizări la Cel mai bun clip hip-hop, Cea mai bună imagine, Cea mai bună regie şi Cel mai bun montaj. Cu titlul “Same Love” figurează printre nominalizaţii la categoria Cel mai bun videoclip cu mesaj social.

Şi Bruno Mars se numără printre cântăreţii cu cele mai multe nominalizări în acest an - patru, printre care Clipul anului, Cel mai bun clip pop şi Cel mai bun videoclip masculin pentru single-ul “Locked Out Of Heaven”.

Pink, Robin Thicke, Miley Cyrus şi Thirty Seconds To Mars au primit câte trei nominalizări.

Pentru videoclipul anului, Justin Timberlake, Macklemore & Ryan Lewis şi Bruno Mars, concurează “Blurred Lines” al lui Robin Thicke, featuring cu T.I. şi Pharrell Williams, şi “I Knew You Were Trouble”, cântat de Taylor Swift.

Ceremonia de decernare a premiilor MTV Video Music 2013 va avea loc duminică 25 august la Barclays Center din Brooklyn, New York.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2013-07-18

TAGURI: justin, timberlake, mtv, music, awards, nominalizari
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri

loading...