2016-12-08 12:03

MONDEN


Justin Bieber, implicat într-o bătaie cruntă

 |  13:55
Justin Bieber, implicat într-o bătaie cruntă

O bătaie ca în filme a avut loc pe aeroportul intrenaţional din Los Angeles, după ce un paparazzo extrem de agresiv a bruscat una dintre gărzile de corp ale lui Justin Bieber, astfel că, interpretul s- trezit într-un scandal fără să vrea.

După ce l-a hărţuit pe cântăreţ până în momentul în care acesta a reușit să intre în mașină, fotograful pus pe harţă s-a așezat în faţa limuzinei refuzând să se dea la o parte. În momentul în care bodyguard-ul i-a cerut să se miște de acolo, bărbatul l-a lovit în cap cu camera de filmat. Așa a luat amploare conflictul extrem de violent, care a fost oprit doar în momentul în care la faţa locului au ajuns mai mulţi agenţi de poliţie.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639554-01-06

TAGURI: Justin_Bieber, bataie, scandal, aeroportComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image

Citeste si...

Scandal la finalul partidei FC Viitorul - CS Universitatea Craiova. Jucătorii au sărit la bătaie O serie de incidente au avut loc sâmbătă seara, la finalul partidei FC Viitorul - CS... 04 Dec 2016 | (0)
Primarul PSD al Focșaniului, Cristi Misăilă, amenință funcționarii cu bătaia Scandalurile se țin lanț în Primăria Focșani. Nici nu s-a stins cel în care a fost implicat... 20 Noi 2016 | (6)