2017-01-19 06:45

MONDEN


Justin Timberlake şi Jessica Biel s-au despărţit

 |  16:40
Justin Timberlake şi Jessica Biel s-au despărţit
CântăreţulJustin Timberlake şi actriţa Jessica Biel au decis să se despartă, potrivitunei surse apropiate cuplului, citată de ediţia online a revistei People. Cei doi artişti americani auluat, recent, hotărârea de a nu mai forma un cuplu, iar "între ei nuexistă resentimente", a declarat o sursă pentru revista People. "Afost o decizie comună, amândoi au ajuns la concluzia că a sosit timpul sămeargă mai departe", a adăugat aceeaşi sursă. Potrivit aceleiaşisurse, Jessica Biel îşi va păstra reşedinţa din Los Angeles şi va rămâne întermeni amicali cu Justin Timberlake, cu care are o relaţie din anul 2007.

Joi, agenţii de presă ai cupluluiau confirmat despărţirea celor doi artişti: "În legătură cu speculaţiileapărute în mass-media despre relaţia dintre Jessica Biel şi Justin Timberlake,confirmăm faptul că ei au decis de comun acord să se despartă. Cei doi vorrămâne prieteni şi vor continua să aibă unul pentru celălalt cele mai frumoasesentimente de dragoste şi de respect".

JustinTimberlake, în vârstă de 30 de ani, şi Jessica Biel, în vârstă de 29 de ani, aufost văzuţi pentru ultima oară împreună în public pe 27 februarie, lapetrecerea organizată la Los Angeles de revista Vanity Fair după Gala PremiilorOscar.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639240-05-23Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image