2017-01-19 04:32

MONDEN


K. Rowling, autoarea romanelor

 |  20:16
K. Rowling, autoarea romanelor

Speculaţiileau început să abunde pe internet, joi, după ce scriitoarea britanică J.K.Rowling, autoarea romanelor din seria "Harry Potter", şi-a lansat unnou site - descris de presa internaţională ca fiind "misterios" - şia spus că va face săptămâna viitoare un anunţ important, informează AFP.

Site-ul www.pottermore.comconţine, pentru moment, doar pagina de start, creată pe un fundal roşu fucsia, încare apar o bufniţă, o cucuvea, menţiunea "coming soon" (va fi lansatîn curând) şi semnătura celebrei scriitoare britanice.

Utilizatorii care au inspiraţia de a face click pe cucuveasau pe bufniţă au posibilitatea de a citi un mesaj special, care îi informeazăcă J.K.Rowling va face un anunţ pe 23 iunie, pe aceeaşi pagină deschizându-se şi uncronometru care măsoară timpul rămas până la acel anunţ.

Rebecca Salt, purtătoarea de cuvânt a scriitoarei, aprecizat că nueste vorba de o nouă carte, ci de un "nou proiect", care nu este înmod direct legat de ultimul film din seria "Harry Potter",ce va fi lansat pe marile ecrane în vara acestui an.

Marca Pottermore aparţine studiourilor Warner Bros., careasigură distribuţia filmelor din această serie.

Un cont peTwitter lansat cu această ocazie are deja peste 42.000 de fani.

Speculaţiile care circulă pe internet în legătură cu anunţulpe care îl va face săptămâna viitoare celebra autoare variază de la lansarea uneienciclopedii Harry Potter la lansarea unui joc video online sau la inaugurareaunui parc de distracţii uriaş.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639250-02-02Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image