2018-11-19 13:31


Kanal D renunţă la emisiunea “Drept la ţintă”. Din ce motive a fost pusă pe făraş Oana Roman

 |  17:02
Kanal D renunţă la emisiunea “Drept la ţintă”. Din ce motive a fost pusă pe făraş Oana Roman

Audienţele înregistrate, foarte mici în comparaţie cu alte show-uri TV de pe acelaşi tronson orar, constituie motivul pentru care Kanal D a renunţat la emisiunea “Drept la ţintă”. Prezentată iniţial de Madalin Ionescu, emisiunea-tabloid pe care Kanal D o difuză după-amiază a fost trecută pe mâna Oanei Roman, imediat ce Madalin Ionescu a primit repartizare la “WOWbiz”. Din toamnă, însă, “Drept la ţintă” nu se va mai regăsi în grila de programe a Kanal D, dar vestea bună pentru Oana Român ar fi aceea că postul turcesc n-ar fi pus-o pe făraş definitiv.

Imediat ce a fost anunţată concedierea Oanei Roman de către Kanal D, a fost vehiculată înlocuirea ei cu Gabriela Cristea, însă aceasta din urmă a declarat pentru click.ro că nu are nici o vină în plecarea Oanei de la postul turcesc. În plus, un comunicat oficial trimis de Kanal D site-ului paginademedia.ro precizează că Oana Roman nu a fost concediată, ci doar trecută în rezervă, dar că vor continua colaborarea “în diverse forme”. Totodată, “pe slotul orar al emisiunii “Drept la ţintă” va fi programat un alt show în grila de toamnă, o mare surpriză”.

Datele arată ca audienţele înregistrate de “Drept la ţintă” erau mult în urma emisiunilor “Happy Hour” şi “Acces direct”, de la Pro TV, respectiv Antena 1.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2013-07-19

TAGURI: kanal d, oana, roman, drept la tinta, emisiune, renunta, audiente, madalin, ionescu, grila
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...