2017-01-22 20:36


Karin a fost eliminată de la Next Top Model

 |  17:05
Karin a fost eliminată de la Next Top Model

Cătălin Botezatu a decis că, dintre cele patru semifinaliste, Karin să părăsească competiţia pentru lipsa de expresivitate din fotografiile realizate. Sandra, Iuliana şi Laura rămân în concurs.

După o experienţă unică trăită în Sahara, pe platourile de filmare ale celebrei serii „Star Wars”, şi în oazele superbe de lângă munţii Atlas, concurentele de la „Next Top Model“ au înfruntat aseară emoţiile eliminării. Din cele patru tinere rămase în concurs, una dintre ele a fost eliminată: Karin. Motivul: lipsa de expresivitate din fotografiile realizate în Tunisia, informează Agenţia de presă mondenă.

Karin a părăsit competiţia încrezătoare că a făcut o figură bună pe toată durata show-ului. „Mă vedeam în finală. Nu mă aşteptam. Îi doresc doar Laurei succes şi atât. Nu contează cine ia titlul. În ochii mei şi a multor persoane sunt o câştigătoare. La început eram doar o fată cu un vis. Mă vedeam cea mai mică, cea mai pricăjită. Mă simţeam dată la o parte, aveam sufletul foarte închis. Nu contează că au rămas ele", a declarat ea. În competiţie au rămas doar trei fete: Sandra, LauraşiIuliana.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639269-01-25

TAGURI: Karin, laura, iuliana, Sandra, next_top_model, cătălin_botezatu, finalaComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image