2017-01-19 04:30

MONDEN


Karl Lagerfeld crede că Adele este puţin prea grasă

 |  15:26
Karl Lagerfeld crede că Adele este puţin prea grasă

Celebrul designer, Karl Lagerfeld, este renumit pentru declaraţiile sale şocante şi pentru faptul că are opinii tranşante. În urmă cu ceva timp, celebrul acesta a spus: "Nimeni nu vrea să vadă femei plinuţe", informează .

Aşa s-a întâmplat şi cu interpreta Adele, care a intrat în vizorul creatorului german. "Persoana în vogă în această perioadă este Adele. Ea este puţin prea grasă, dar are o faţă frumoasă şi o voce divină", a declarat Lagerfeld într-un interviu acordat publicaţiei Metroday. Hollywod Reporter a reţinut şi alte declaraţii frapante ale designerului german, făcute cu ocazia aceluiaşi interviu, iar printre acestea se află fraze precum: "Nimeni nu vrea ca Grecia să dispară, dar grecii au nişte obiceiuri cu adevărat dezgustătoare. Italienii la fel", "Dacă eram femeie şi trăiam în Rusia, aş fi fost lesbiană, pentru că bărbaţii de acolo sunt foarte urâţi" şi "Persoanele care apar în reviste sunt 50% piţipoance şi 50% femei însărcinate".

Karl Lagerfeld, în vârstă de 78 de ani, este unul dintre cei mai importanţi creatori de modă ai sfârşitului de secol al XX-lea. A colaborat cu mai multe case de modă, printre care Chanel, la care în prezent este designer principal, dar şi Chloé şi Fendi, unde este director de creaţie.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639553-12-26

TAGURI: Karl Lagerfeld, Adele, grasă, voce_divinaComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image