2019-01-22 14:52


Primele fotografii cu Kate Middleton, Prinţul William şi fiul lor nou născut! - VIDEO

 |  22:17
Primele fotografii cu Kate Middleton, Prinţul William şi fiul lor nou născut! - VIDEO

Primele fotografii cu Kate Middleton, Prinţul William şi fiul lor nou născut! Au apărut primele fotografii cu noul născut al prinţesei Kate Middleton şi al Prinţul William. Cei doi şi fiul lor nou născut au părăsit, marţi seară, 23 iulie, spitalul St. Mary din Londra, în care luni a avut loc naşterea Prinţului de Cambridge, un bebeluş sănătos, de 3,7 kg. Jurnaliştii au făcut sute de fotografii cu Kate Middleton şi Prinţul William şi noul născut la ieşirea din spital.

Prinţul William a învăţat să schimbe şi scutece şi se descurcă de minune. Vizita bunicilor a durat aproximativ o oră. Întrebaţi de jurnalişti, la ieşire, cum se simt fiica lor şi bebeluşul, Carole Middleton a răspuns: "Se simt foarte bine şi suntem atât de fericiţi, iar William a învăţat să schimbe şi scutece".

Primele fotografii cu Kate Middleton, Prinţul William şi fiul lor nou născut! - VIDEO
zoom
Prinţul William a dat şi câteva declaraţii la ieşirea din spital. "Are o pereche de plămâni puternici, e un băiat mare şi destul de greu, încă lucrăm la găsirea unui nume, aşa că îl veţi cunoaşte când îl vom alege. E prima oară când îl vedem, aşa că vrem să petrecem cât mai mult timp cu el. ", a spus Prinţul William jurnaliştilor, la ieşirea din maternitate. "Suntem extrem de emoţionaţi, e un moment pe care orice părinte îl cunoaşte, extrem de special", a explicat Kate Middleton. Prinţul William a glumit, spunând că bebeluşul său pare să aibă deja "mai mult păr decât mine", făcând aluzie la faptul că începe să fie afectat de căderea părului. "A moştenit frumuseţea mamei sale, slavă Domnului", a glumit William, cu toate că a fost contrazis, cu zâmbetul pe buze, de Kate. Cei doi au confirmat că bebeluşul are mult păr.

Primele fotografii cu Kate Middleton, Prinţul William şi fiul lor nou născut! - VIDEO
zoom
Prinţul William şi Kate Middleton au părut extrem de relaxaţi şi de zâmbitori, ducesa de Cambridge îmbrăcată într-o nuanţă de albastru deschis şi purtând inelul de logodnă al lui Lady Di. William a purtat o cămaşă în aceeaşi nuanţă de albastru deschis. Kate Middleton, Prinţul William şi fiul lor au ajuns la Palatul Kensington, unde au ales să intre pe o intrare laterală, unde existau, însă, câţiva jurnalişti. Cei doi vor locui aici în următoarea perioadă, acest loc, în care William şi Harry au locuit cu mama lor, Diana, reprezentând un loc ferit, în care cei doi îşi vor putea creşte liniştiţi copilul, viitorul moştenitor al Marii Britanii. Prinţul William a apărut purtându-şi fiul în scaunul de maşină. Micuţul a fost aşezat alături de mama sa, în spate, în timp de tatăl său a urcat la volanul maşinii. Cei trei au pornit către Palatul Kensington, care se află în renovaţii, şi unde vor locui, avându-l ca vecin pe Prinţul Harry.

Prinţul Charles, care s-a deplasat la maternitate, a declarat la ieşire că bebeluşul regal este "încântător", spunându-le jurnaliştilor că îl vor vedea în scurt timp.Părinţii ducesei de Cambridge au fost primii care au efectuat o vizită la maternitate pentru a-l vedea pe bebeluşul regal, ei afirmând la ieşire că nepoţelul este "absolut frumos" şi că părinţii se descurcă "de minune", relatează BBC News online. Bebeluşul "este absolut frumos, iar părinţii de descurcă de minune", au declarat Carole şi Michael Middleton, părinţii ducesei Kate. Ei au făcut aceste declaraţii marţi după-amiază, după ce au efectuat o vizită la Maternitatea St. Mary din Londra. Vizita bunicilor a durat aproximativ o oră. Întrebaţi de jurnalişti, la ieşire, cum se simt fiica lor şi bebeluşul, Carole Middleton a răspuns: "Se simt foarte bine şi suntem atât de fericiţi".


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2013-07-23

GALERIE MEDIA


TAGURI: primele, fotografii, Kate, middleton, nou, nascut, iesire, spital, fiu, print, William, bebelus, video
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri

loading...