2017-01-18 10:05

MONDEN


Kate Middleton, ca o fată de rând, la supermarket. Şi-a împins singură căruciorul de cumpărături

 |  18:45
Kate Middleton, ca o fată de rând, la supermarket. Şi-a împins singură căruciorul de cumpărături

Kate Middleton, care săptămâna trecută a devenitsoţia Prinţului William al Marii Britanii, uimeşte din nou prin simplitatea şimodestia ei. Ducesa de Cambridge a fost surprinsă mergând singură lacumpărături într-un supermarket. Kate Middleton dovedeşte astfel că preferăsă se comporte normal, făcând activităţi specifice oricărei soţii, scrie .

Îmbrăcatăîn pantaloni şi un pulover alb simplu, peste care a purtat un poncho verde, soţia lui William şi-a împins singură căruciorul de cumpărături la unsupermarket de pe insula Anglesey. Martorii evenimentului au declarat că soţia PrinţuluiWilliam a umplut câteva sacoşe de cumpărături, pe care le-a cărat singurăla maşina sa Audi A3. Se pare că ducesa de Cambridge voia să prepare o cinăpentru soţul său, care a lucrat într-o tură de 24 de ore ca pilot de salvare. "Păreasă cumpere alimente de bază, dar a luat şi câteva obiecte speciale, deci poatepregătea prima cină romantică pentru ei ca şi cuplu căsătorit. A încărcatsingură toate cumpărăturile şi s-a întors să ducă căruciorul de cumpărături lalocul său. Părea foarte fericită şi le zâmbea oamenilor", a declarat unmartor.

Acestaa mai spus că majoritatea oamenilor nici nu şi-au dat seama cine era, deşiprobabil că acum Kate este cea mai cunoscută persoană din lume.

Singurele dovezi ale statutuluiregal pe care Kate îl are acum au fost trei gărzi de corp, o maşină care osupraveghea din spate şi inelul de căsătorie.

pe 29 aprilie la CcatedralaWestminster, evenimentul având o audienţă globală estimată la circa 2 miliardede oameni şi atrăgând aproximativ un milion de persoane pe străzile Londrei.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639246-07-28Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image