2019-03-22 04:44


Kate Middleton, într-o rochie roz pal, la prima apariţie oficială

 |  16:29
Kate Middleton, într-o rochie roz pal, la prima apariţie oficială

Prinţul William şisoţia lui, Catherine, zâmbitori şi relaxaţi, au participat joi seară la primullor angajament oficial, o gală de caritate organizată în grădinile palatuluiKensington din Londra, la care au fost prezente multe celebrităţi, scrie DailyMail.

Ducesa de Cambridge, care a purtat o rochiede seară roz pal creată de Jenny Packham, şi soţul ei, prinţul William, au fostinvitaţii de onoare la gala de caritate organizată de magnatul din lumeafinanţelor Arpad Busson, în beneficiul fundaţiei ARK, ce sprijină copiii dinlumea întreagă.

Întâmpinaţi de Arpad Busson, tineriicăsătoriţi s-au alăturat grupului de celebrităţi, printre care se aflauartiştii Tracey Emin şi Anish Kapoor şi actorul Kevin Spacey. Invitaţii auplătit fiecare 10.000 de lire sterline (16.000 de dolari) pentru a asista laacest banchet din centrul Londrei.

William, care a purtat un costum şi un papionnegru, şi Catherine au asistat la această gală în numele organizaţiei decaritate pe care prinţul o susţine alături de fratele său mai tânăr, prinţulHarry.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639249-11-12

Mai multe imagini:
Kate Middleton, într-o rochie roz pal, la prima apariţie oficială
zoom
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri
STARBAG
loading...