2017-01-19 19:14

MONDEN


Kate Middleton, pe urmele prinţesei Diana. Ducesa a îmbrăţişat o fetiţă bolnavă de cancer

 |  15:31
Kate Middleton, pe urmele prinţesei Diana. Ducesa a îmbrăţişat o fetiţă bolnavă de cancer
Kate Middleton a fost impresionată până la lacrimila sosirea alături de William pe aeroportul din Calgary, când o fetiţă bolnavăde cancer s-a aruncat în braţele ei. Diamond Marchall, o fetiţă în vârstă de şaseani, a fost diagnosticată cu o tumoare abdominală în luna februarie. Fetiţa,care a făcut chimioterapie şi radioterapie, aşteaptă în prezent să fie operată,scrie Daily Mail, citat de Mediafax.. Diamond a fost extrem de emoţionată lasosirea cuplului regal şi nu s-a mai putut abţine, aşa că a sărit pur şi simpluîn braţele lui Kate, care a îmbrăţişat-o.

Diamonda avut ocazia să îi întâlnească pe William şi Kate cu ajutorul unei organizaţiide caritate, căreia copila i-a scris de pe patul de spital, după ce a văzutnunta regală.

Mamafetiţei a declarat că întâlnirea cu Kate a fost pentru Diamond împlinirea unuivis. "Kate este atât de frumoasă şi graţioasă.Pentru o fetiţă care a visat să întâlnească o prinţesă, acesta este un visdevenit realitate", a spus mama fetiţei.

PrinţesaDiana a fost numită "prinţesa inimilor" datorită actelor de caritatepe care le-a făcut. Diana a muncit în special pentru Crucea Roşie şi a dus ocampanie asiduă pentru a curăţa lumea de mine terestre. În aprilie 1987,Prinţesa de Wales a fost una dintre primele celebrităţi marcante care a fostfotografiată atingând o persoană infectată cu HIV în sediul organizaţiei"lanţul speranţei".


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639252-12-20Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image