2017-01-23 00:36


Kate Moss încearcă să se lase de fumat prin hipnoză, dar şi-a aprins ţigara pe podium

 |  17:34
Kate Moss încearcă să se lase de fumat prin hipnoză, dar şi-a aprins ţigara pe podium

Amândoi auparticipat la câteva şedinţe de terapie prin hipnoză, efectuate într-o clinicăde pe Harley Streetdin Londra. Kate Moss, în vârstă de 37 de ani, a declarat recent că nu arenunţat la fumat atunci când era însărcinată cu fiica ei în vârstă de 8 ani,Lila Grace, pe care o are din relaţia cu Jefferson Hack, patronul unei reviste.Totuşi, potrivit unor surse, top modelul britanicşi-a redus la jumătate numărul ţigărilor pe care le fumează într-o zi - de la30 la 15 - după ce medicii i-au spus că fumatul ar putea să o împiedice sărămână însărcinată. "Îşi doreşte cu disperare să renunţela fumat. Şi-a fixat ca termen data nunţii ei. Speră să rămână însărcinată câtmai repede", a declarat o sursă.

Kate Moss a stârnit din nourumoare, miercuri, când a fumat o ţigară pe podiumul de defilare în timp ce defilala finalul prezentării colecţiei Louis Vuitton din cadrul Săptămânii modei dela Paris, ignorând faptul că 9 martie a fost Ziua împotriva fumatului/ NoSmoking Day, celebrată în fiecare an în a doua zi de miercuri din luna martie.

Top modelulKate Moss s-a logodit cu iubitul ei, muzicianul Jamie Hince, la începutul luniifebruarie. Căsătoria lor este programată pe 2 iulie.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639240-05-23Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image