2018-11-19 17:50


Kate Moss s-a căsătorit în secret

 |  17:08
Kate Moss s-a căsătorit în secret

Topmodelul Kate Moss s-a căsătorit în secret cu muzicianul Jamie Hince, în lunaaugust, potrivit presei britanice, citată de contactmusic.com.

Potrivitunei surse apropiate cuplului, membrul trupei The Kills ar fi cerut-o încăsătorie pe Moss la petrecerea de aniversare a acesteia, în ianuarie.

Cei doiau alimentat speculaţiile privind o căsătorie când Moss a fost surprinsăpurtând un diamant uriaş pe inelarul mâinii stângi, în urmă cu câteva luni.

Topmodelul britanic s-a căsătorit la o biserică din Sicilia, potrivit publicaţieiDaily Mirror. "A fost o ceremonie liniştită, dar romantică. Kate a avut oviaţă destul de turbulentă, dar este o romantică în adâncul sufletului.Planurile au fost ţinute secrete pentru că aşa şi-a dorit Kate, să celebrezepur şi simplu dragostea lor. Nu a ţinut niciodată la convenţii sau tradiţii,însă Jamie i-a fost alături la bine şi la greu şi aşa a crezut ea că trebuie săprocedeze", a spus o sursă.

ChitaristulJamie Hince, în vârstă de 41 de ani, face parte din trupa indie rock The Kills,care a lansat până în prezent trei albume - "Keep On Your Mean Side","No Wow" şi "Midnight Boom" -, foarte lăudate de critică.

Devenităcelebră după ce a pozat într-o reclamă din anii '90 pentru Calvin Klein,alături de Mark Wahlberg, Moss l-a cunoscut pe chitaristul Jamie Hince în 2007,prin intermediul creatoarei de modă Sadie Frost, fosta soţie a actorului JudeLaw.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :638945-10-24
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...