2017-01-19 00:15

MONDEN


Kate Winslet a plecat în vacanţă cu un iubit şi s-a întors cu altul

 |  17:20
Kate Winslet a plecat în vacanţă cu un iubit şi s-a întors cu altul

Kate Winslet şi nepotul miliardarului Richard Branson formează un cuplu, relaţia începând după incendiul care a devastat, la sfârşitul lunii august, reşedinţa de vacanţă pe care omul de afaceri britanic o deţinea pe Insula Necker din Arhipelagul Insulelor Virgine.

Deşi a sosit pe acea insulă din Arhipelagul Insulelor Virgine Britanice la bordul unui avion privat fiind însoţită de iubitul ei din ultimele luni, modelul Louis Dowler, în vârstă de 35 de ani, renumita actriţă britanică a părăsit Insula Necker, potrivit presei internaţionale, la braţul unui nou iubit: Ned Rocknroll, nepotul miliardarului Richard Branson. Pe insulă se aflau şi alţi membri ai familiei Branson, iar Kate Winslet a ţinut prima pagină a presei mondene internaţionale, după ce a reuşit să o salveze, pe 22 august, pe mama în vârstă de 90 de ani a miliardarului britanic Richard Branson din incendiul devastator care a cuprins reşedinţa acestuia de pe Insula Necker.

Printre membrii familiei Branson se afla şi Ned Abel Smith, nepotul miliardarului, care şi-a schimbat numele în urmă cu câţiva ani în Ned Rocknroll.

Se pare că cei doi s-au plăcut atât de mult, încât atunci când a sosit timpul plecării de pe Insula Necker, Ned Rocknroll, în vârstă de 33 de ani, a fost acela care a însoţit-o pe actriţă la New York, unde aceasta locuieşte.

În această săptămână, Kate Winslet şi noul ei iubit au fost fotografiaţi împreună la slujba funerară organizată în memoria lui Ted Branson, tatăl miliardarului, la sediul general al Royal Geographical Society din Kensington, Londra.

Ned Rocknroll s-a despărţit de curând de soţia lui Eliza, fiica în vârstă de 23 de ani a vicontelui Cowdray, cu care s-a căsătorit în 2009.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639259-10-14Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image