2016-10-24 23:24

MONDEN


Kate Winslet, în rolul unei jurnaliste

 |  13:56
Kate Winslet, în rolul unei jurnaliste

Frumoasa Kate Winslet a acceptat propunerea venită din partea regizorului Kenneth Branagh de a juca rolul unei jurnaliste. Pelicula prezintă povestea unei jurnaliste ce investighează felul în care locuitorii insulei britanice Guernsey i-au păcălit pe ocupanţii germani în Al Doilea Război Mondial organizând un club de lectură. Ajuns pe insulă, personajul interpretat de Kate Winslet (foto) are parte de o serie de experienţe care îi schimbă viaţa. "Proiectul este o frumoasă poveste de dragoste, foarte emoţionantă şi optimistă", a descris filmul regizorul Kenneth Branagh. Filmările sunt programate să înceapă în luna martie, urmând ca ecranizarea lui Branagh să fie lansată în 2013, potrivit Mediafax.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639551-01-26

TAGURI: Cuvinte cheie- Kate Winslet, rol, regisor, actritaComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image

Citeste si...

Schimbarea la faţă a politicienilor din eşalonul doi. Azi, Constantin Niţă. Imagini cât mii de cuvinte Constantin Niţă, născut pe 27 noiembrie 1955, în comuna Mirosloveşti, judeţul Iaşi, a fost... 05 Oct 2016 | (2)
Schimbarea la faţă a politicienilor din eşalonul doi. Azi, Mihai Stănişoară. Imagini cât mii de cuvinte Mihai Stănişoară, născut pe 11 iunie 1962, la Craiova, a fost deputat şi senator în... 09 Oct 2016 | (0)