2016-12-10 07:05

MONDEN


Kate Winslet, în rolul unei jurnaliste

 |  13:56
Kate Winslet, în rolul unei jurnaliste

Frumoasa Kate Winslet a acceptat propunerea venită din partea regizorului Kenneth Branagh de a juca rolul unei jurnaliste. Pelicula prezintă povestea unei jurnaliste ce investighează felul în care locuitorii insulei britanice Guernsey i-au păcălit pe ocupanţii germani în Al Doilea Război Mondial organizând un club de lectură. Ajuns pe insulă, personajul interpretat de Kate Winslet (foto) are parte de o serie de experienţe care îi schimbă viaţa. "Proiectul este o frumoasă poveste de dragoste, foarte emoţionantă şi optimistă", a descris filmul regizorul Kenneth Branagh. Filmările sunt programate să înceapă în luna martie, urmând ca ecranizarea lui Branagh să fie lansată în 2013, potrivit Mediafax.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639551-01-26

TAGURI: Cuvinte cheie- Kate Winslet, rol, regisor, actritaComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image

Citeste si...

Schimbarea la faţă a politicienilor din eşalonul doi. Azi, Victor Boştinaru. Imagini cât mii de cuvinte Victor Boştinaru, născut pe 17 mai 1952, în localitatea Valea Mare, judeţul Dâmboviţa, a fost... 04 Dec 2016 | (1)
Schimbarea la faţă a politicienilor din eşalonul doi. Azi, Cristian Rădulescu. Imagini cât mii de cuvinte Cristian Rădulescu, născut pe 13 noiembrie 1955, în comuna Ceraşu, judeţul Prahova, este... 22 Noi 2016 | (0)